Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Összeillünk horoszkóp alapján...

Összeillünk horoszkóp alapján vagy inkább már most szakítsak?

Figyelt kérdés
Vízöntő nő vagyok, a párom oroszlán férfi. Mindenhol azt olvastam, hogy nem illünk össze horoszkópilag. Most mi legyen? Szakítsak vele? 4 napja vagyunk együtt, félek jobban belebonyolódni, ha összetöri vízöntő szívemet az oroszlánom... :(

2020. aug. 16. 14:58
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
50%

Nem értem ezt a félbe hagyott mondatot: "velem volt...."

És amúgy 30as te ezt honnan tudod?

2020. szept. 12. 11:27
 32/34 anonim ***** válasza:
50%
31! a 30-as improvizált, viccolt. De a kérdés is vicc akart lenni.
2020. szept. 12. 15:49
 33/34 A kérdező kommentje:

Nem az ex miatt lett dobva az oroszlán, hanem a saját érzelmeim miatt, amiket nem tudok kezelni. Ha ezt az oroszlán nem akarja megérteni, és könnyebb ráfogni az exre,akkor legyen.

Igazából az ember a saját tökéletlenségét nem fogadja el,lásd pl az oroszlánt, de én elfogadtam, hogy közel sem vagyok tökély. Rájöttem, hogy most még nem állok készen semmilyen oroszlánra - kapcsolati téren, mert nyilván vannak másféle igényeim, amiket egy oroszlán, az a bizonyos főként ki tud elégíteni, de ez már egy másik téma... Mindez csak és kizárólag az én saját érzelmeim miatt, illetve az oroszlán és közöttem lévő problémák miatt nem működött, nem pedig azért, mert bármi is van az exszel. (Mert amúgy, kedves közönség, nincs semmi!)

Horoszkóp ide vagy oda, az élet már csak ilyen zagyva.

2020. szept. 15. 11:08
 34/34 anonim ***** válasza:

Izébizé [#28]

Ha megbizonyosodni akarsz a horoszkóp rád illő igazáról, nézzed végig közülük párat (kínai, azték, maja etc), biztos találsz olyat, ami neked megnyugtató.

2020. szept. 16. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!