Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Összeillünk horoszkóp alapján...

Összeillünk horoszkóp alapján vagy inkább már most szakítsak?

Figyelt kérdés
Vízöntő nő vagyok, a párom oroszlán férfi. Mindenhol azt olvastam, hogy nem illünk össze horoszkópilag. Most mi legyen? Szakítsak vele? 4 napja vagyunk együtt, félek jobban belebonyolódni, ha összetöri vízöntő szívemet az oroszlánom... :(

2020. aug. 16. 14:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Hanem akkor mi? Ha itt mindenki hülye, e te okos vagy, miért nem világosítod fel őket? Nem beszélve az olyan még tudatlanabb barmokról, mint én, aki azt sem tudja mi köze ennek a Naphoz, és főleg a Napnak mi köze valakinek a párkapcsolatához. Kérlek taníts minket! Máskülönben azt kell higgyem, hogy te sem tudod, csak szeretnél okosnak látszani. :)
2020. aug. 17. 14:25
 22/34 anonim ***** válasza:
15%

Nem fogok energiát belefektetni a tanításotokba, mert ez nem másnak a feladata, hanem a tiétek.

Nem érdekel, hogy mit hiszel. A te problémád.

2020. aug. 17. 14:37
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Horoszkóphoz szerintem és a Napom, meg a Fiastyúkom összes csibéje szerint is az az ember fordul, aki 30 éves koráig a mama szoknyája mögött él és az “univerzum vonzásának” hiányával magyarázza meg, hogy miért szűz 47 éves koráig és nem képes kialakítani normális társas kapcsolatokat.
2020. aug. 17. 18:42
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
#23 ez eddig még rendben is van, nem jöhet össze mindenkinek az élet...de amikor saját maga sem képes elmagyarázni, hogy mi az, amiben hisz? Ő sem tudja, hogy miről van szó, csak kétségbeesetten fordul valami hülyeséghez, amitől okosnak érzi magát, de ha megkérdezed, mi ez, amiben hisz, csak az üres magyarázkodás jön.... Na, ez az igazán szánalmas.
2020. aug. 17. 19:00
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Oroszlánok a legjobb arcok, csak győzd dícsérni őket.
2020. aug. 17. 19:42
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem adod át tudásod másnak/másoknak, belesüppedsz saját féltudásod mocsarába, nem fejlődsz, hanem elbutulsz.

Remélem, van még hova.

2020. aug. 18. 18:58
 27/34 A kérdező kommentje:
Csak úgy megjegyezném az asztrológia királyának, hogy nem én tettem ebbe a kategóriába a kérdést, maga az oldal moderálta felül, panaszt ott lehet benyújtani. 😊
2020. aug. 22. 12:30
 28/34 Izébizé13 válasza:
100%
Én nem hiszek annyira a horoszkópokban,mert rám nagyon sok állítás nem igaz. Szerintem ne horoszkóp szerint nézd,hogy összeilletek-e ha szereted semmiképp se szakíts vele. Ha összetöri a szíved akkor pedig nem ő volt az igazi,de ha mégse törné össze akkor pedig lehet egész életedben bánni fogod és nem találod meg újra azt akit szeretsz.
2020. aug. 28. 15:50
 29/34 anonim válasza:
76%
Hogy halad a kapcsolat? Sikerült összecsiszolódni? Vagy a gonosz oroszlán összetörte a szívedet?
2020. szept. 11. 01:10
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
a gonosz oroszlán ki lett dobva az ex miatt :D velem volt..
2020. szept. 11. 01:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!