Skorpiók tényleg féltékenyek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 16:30
1/9 anonim válasza:
Nagymamám skorpió, és ő kb. mindenkire az. Minden idegenre fúj, csak az ő barátai számítanak, mindenkiben a rosszat keresi. Kibírhatatlan. Oltári színész, eszméletlen kétszínű.
Halak/F
3/9 anonim válasza:
Én pont nem vagyok az, de a skorpiókra jellemző tulajdonságok csak árnyaltabban vannak jelen nálam.
4/9 anonim válasza:
Skorpió vagyok és régen féltény voltam, ma már nem.
5/9 anonim válasza:
Skorpió jellemű ember vagyok, nem a Napjegyem az, hanem másik helyeken van sok Skorpió a chartomban.
Én féltékeny vagyok, de csendesen féltékeny, olyan értelemben, hogy eltitkolom. Ez olyan nálam, hogy nagyon ragaszkodom, és emiatt félek, hogy mi lesz, ha már nem szeretnek.
6/9 anonim válasza:
Skorpió a napon és aszcendensben születtem. Velem az a helyzet, hogy inkább mások szoktak féltéknyek lenni rám. Előfordult persze életem során, de abszolutt nem az a típus vagyok. Amolyan hidegvérűen elvezetek ilyen érzéseket ösztönösen és nem tudnak rám hatni.
7/9 anonim válasza:
Bárki lehet féltékeny, nem horoszkópfüggő.
8/9 anonim válasza:
Én akkor vagyok féltékeny ha van egy X személy, akivel nagyon jó a viszonyunk, sokat lógunk együtt és hirtelen előkerül egy harmadik Y személy, aki szintén jóban van X-el, ráadásul Y-t nem is kedvelem. Ilyenkor vagyok féltékeny, mert úgy érzem, hogy az általam nem kedvelt Y személy úgymond elakarja tőlem venni X-et.
9/9 anonim válasza:
#8: Ilyen esetben én is, pedig halak vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!