Igaz Rákok féltékenyek tudnak lenni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 19:37
1/16 anonim válasza:
Inkább önimádóak vagyunk ès nem tűrjük a megaláztatást , ezt szóvá is tesszük hogy okè akkor lehet tovább állni .
2/16 anonim válasza:
A víz elemű embereket (rák, halak, skorpió) messziről kerüld el, ha jót akarsz. A halaktól ne vállalj gyereket, mert katasztrófa.
3/16 anonim válasza:
Valóban nem tűröm a megaláztatást, de nem vagyok önimádó.
Féltékeny sem egyébként.
4/16 anonim válasza:
Ha a rák féltékeny csakis azért mert bántja a nagysagos egojat.
Nem téged félt, hanem, hogy lealázod.
Ahogy mondta az első is.
Messziről kerülendő.
Az csak duma hogy család az első meg stb...
Mindig ő magának az első.
5/16 anonim válasza:
3 As. Majd leszel.
A tudod ez nekem jár...
És nincsenek határok.
6/16 anonim válasza:
A rákok éretlenek tudnak lenni. Annó iskolában a leggonoszabb csajok, mind rákok voltak. Kiközösítettek, csúfoltak egy kiválasztott szerencsétlent. Olyan dolgokat vetnek a szemedre, amire te már rég nem emlékszel. Mindent megjegyeznek, amit nem kéne. Akár ovis kori emlék is lehet. Féltékenyek is. Ne csodálkozz, ha duzzog, miután látott beszélgetni egy másik lánnyal. Csak az övé lehetsz. Számon kéri mikor kivel és miért voltál, ahelyett hogy minden szabad percedben vele lennél. Vele a szobájában ülve lelkizve. Sírni azt nagyon tud. Mindent a legapróbb részletekig körbe kell nyavalyogni, a lelkét ápolni, önértékelési problémáit megoldani.
7/16 anonim válasza:
Elmentek a jó büdős ....#@€&* .
Rák csillagjegyről ennyi gonosz, negatív dolgot csak itt a GY- n lehet olvasni. A legerősebb mentálisan a víz jegyek közt.
8/16 anonim válasza:
Én rákként írtam, amit írtam. Utálok ez lenni.
10/16 anonim válasza:
7 es.
Igen minden Rák ezt gondolja magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!