Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz Rákok féltékenyek tudnak...

Igaz Rákok féltékenyek tudnak lenni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%

Iszonyatosan egoisták, elvárják, hogy körülöttük forogjon mindenki világa és ha te nem viselkedsz így akkor egyből féltékenykedik. Hajlamos az óvodás viselkedésre, tipikusan a válassz “vagy ő vagy én” típusú emberek. Ismerek rákot aki fel szokott írni MINDENT amit valaki mond vagy csinál ha neki nem tetszik, majd képes évtizedekkel később előhozakodik a fekete noteszével, hogy te 1997 szeptember 17.-én rá mertél nézni egy másik nőre/férfire és ne hazudj. Ha nem ők vannak a középpontban akkor iszonyatosan kiborulnak és azonnal ármánykodásba kezdenek, képesek bárkinél (érzelmi) zsarolással bepróbálkozni, hogy visszaszerezzék a pozíciójukat. Csak az érzelmeikkel gondolkodnak, úgyhogy te próbálhatod neki észérvekkel megmagyarázni, hogy amit gondol az nem úgy van, ha elborul az agya akkor baszhatod, vagdalkozik össze-vissza és hajtja a hülyeségét.

Amúgy nem tudom ki írta de suliban nálunk is a rák lányok voltak a leges leggonoszabbak, hárman voltak csapatban, magukat királynőnek gondolták és kikészítettek mindenkit az aljas módszereikkel, olyan gonosz embereket azóta sem láttam.

2020. júl. 12. 22:42
 12/16 anonim ***** válasza:
25%
Pszichopatak a rakok mind!! Kisajatitoak ha egyel randizol senki masra ra se nezhetsz!Komplexusos kis szarok akik mindenben is ellenseget velnek felfedezni.zsarolnak erzelmileg meg mindenhogy ha nem mesz bele kizar szakit es konyoroghetsz akkor is ha amugy semmit se csinaltal csak o bekepzeli.Kerulni kell oket ha jot akarsz!!!
2020. júl. 13. 10:37
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Jokat nevettem a hozzaszolasokon... szerintem sok ember onmagabol indult ki es irkalta le mert iskolas koraban retkes vagy budos volt es mert szolni erte valaki aki veletlenul pont rak volt es gondolom segitokeszsegbol szolt mert kibeszeltek a hatad mogott.

A rakokat akiket en ismerek ( en is az avgyok) nagyon noiesek, ferfikent is “szep” arcuak mint sem eroteljesenn vonasaik lennenek:) Nagyon segitokeszek, de csak azzal szemben akiben megbiznak vagy pedig ugy erzik hogy jo emberek. Nagyon jntuitivak ezt tudjak ;) Csaladcentrikusak abban az ertelemben hogy az nekik a csaladjuk akit annak tekintenek. Nagyon jo uzleti partnerek, kettot hatra egyet elore tipusuak de ez folyamatos es mindig mindig elobbre ernek mindenben. Nem taposnak rugnak szidnak senkit. Viszont ha te ezt teszed bosszualloak, es haragtartoak. En egy perc alatt felegetek magam mogott mindent es mindenkit aki tett erte nem nezek soha vissza.

Szeretik a kenyelmet de soha nem nagyzoloak. Nem azert vesznek meg vmit mert draga hanem mert szep es minosegi. De sokszor nem is keresik a feltunest onmaguktol kapjak meg a figyelmet ;)

A rak az egyik legjobb jegy az en tapasztalataim szerint!

De mivel minden ember mas ezert mindenkinek mas a jo es eppen ezert nem kene pocskondiazni csak azert mert x jegyukent te nem tudtad kezelni a masik x jegyut.

Arrol nem is beszelve hogy nem csak napjegybol all az asztrologia.

2020. júl. 13. 11:34
 14/16 anonim ***** válasza:
25%

Az én exem rák volt és soha többe rákot. Náluk labilisabb jegy nincsen. Egyik percben még jó a kedvük a másikban már behisztizve duzzognak a sarokban és fogalmad sincs most éppen mi bajuk.

Én azt mondom rákkal pozitív élményem még nem volt.

Utolsó nem gondolod hogy ha a válaszolók 90%-a ugyan azt mondja, akkor nem velük van a probléma hanem a rákokkal?:-D

2020. júl. 13. 12:10
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
A rák az egyik leginstabilabb és ideggyengébb jegy. Konkrétan egy 2 kg-s reszkető csivava erősebb idegrendszerrel bír a rák jegyű embereknél. Hajlamosak az idegösszeomlásra, az indokolatlan kirohanásokra, a sírva toporzékolásra, arra hogy fizikailag érvényesítsék az akaratukat. Nekem sem volt még SOHA jó tapasztalatom rákkal és nem csillagjegy alapján ítélkezem, de szinte az összes ember akivel erősen negatív élményeim vannak rák volt és ez nem 2 ember, hanem vagy 10...
2020. júl. 13. 12:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon el vagytok tévedve. Vki írt olyat, hogy síró csivavák a rákok. Én nem, hogy nem vagyok labilis, de ki sem mutatom az érzelmeimet. (Max a hozzám NAGYON közel állóknak.) Úgy gondolom, hogy a rák jegy mindenkivel szeretne jóban lenni, senkiről nem gondol rosszat, optimista. Aki nem így látja, azt sajnálom. Én jó ember vagyok köszönöm szépen ❤️
2020. júl. 23. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!