Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek nők féltékenyek?

Ikrek nők féltékenyek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 01:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. febr. 11. 01:40
 2/13 anonim ***** válasza:
64%

én ikrek vagyok,és soha nem voltam féltékeny..Mondjuk nem is adtak rá soha okot hogy az legyek..

Bár soha nem csaltak meg,de ha egyszer mégis átélném akkor sem lennék féltékeny.Ha menni akar akkor menjen,akkor már nincs szüksége arra hogy szeressem..nem igaz??

2012. febr. 11. 01:52
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Hülyeségeket írnak, hogyne lehetne féltékeny? Bárki féltékeny, akkor is ha letagadja, ez egy ösztönös dolog, ha akarod ha nem. Ennek semmi köze a csillagjegyedhez.
2012. febr. 11. 03:38
 4/13 anonim ***** válasza:
45%

nem

(egy ikrek nő)

2012. febr. 11. 03:57
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

Kicsit. De nem úgy, mint mások.

Szerezzen csak tapasztalatot, de leragadnia és átpártolnia nem kell! Ha meg mégis, majd jön más, jobb!

2012. febr. 14. 10:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Leragadnia ezt miért irtad? Én iker vagyok, és rettentő féltékeny
2012. febr. 15. 01:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Ismerkedhet más nőkkel ha csak kipróbálásra kellenek neki. Társának viszont engem tekintsen, engem szeressen. Ne ragadjon le ezeknél a nőcskéknél. 1-1 jelentéktelen félrelépésért nem fogok hisztit rendezni. Cserébe nekem is megvan a kellő szabadság.

Elég sok ikrekjegyű lánnyal beszélgettem már erről, legtöbbnek ugyanez a véleménye. Eddig csak egy kivétellel találkoztam, de lehet belé belenevelték a féltékenységet, mert a szülei folyton nyomozgatták egymást. Ő speciális eset.

Üdv, egy tapasztalt ikrek nő

2012. febr. 15. 10:30
 8/13 A kérdező kommentje:

ez is egy felfogás! De jó amúgy! Nekem is így kellene!

(26 nő)

Amúgy a szüleim nem neveltek semmi ilyet belém.

2012. febr. 15. 13:38
 9/13 anonim ***** válasza:
29%
Az Ikrekre nem jellemző a féltékenység, viszont ha Skorpió vagy Bika aszcendensük van, ill. a Napjuk a 8-as házban, akkor már igen. Egy horoszkópban minden mindennel összefügg, egy konstelláció alapján nehéz elfogadható választ adni.
2012. febr. 15. 20:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát jobbak azért az ikrek a Szűz jegyűeknél, mert az ikrek az legalább tisztában van vele, hogy történnek az életben olyan dolgok is, amikor nem minden úgy történik ahogy azt ő akarja, de a Szűz nem fogja fel, a Szűz akkor is azt akarja, hogy az legyen, amit ő akar, nem fogja fel, hogy a föld nem csak az övé.
aug. 26. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!