Ikrek nők féltékenyek?
én ikrek vagyok,és soha nem voltam féltékeny..Mondjuk nem is adtak rá soha okot hogy az legyek..
Bár soha nem csaltak meg,de ha egyszer mégis átélném akkor sem lennék féltékeny.Ha menni akar akkor menjen,akkor már nincs szüksége arra hogy szeressem..nem igaz??
Kicsit. De nem úgy, mint mások.
Szerezzen csak tapasztalatot, de leragadnia és átpártolnia nem kell! Ha meg mégis, majd jön más, jobb!
Ismerkedhet más nőkkel ha csak kipróbálásra kellenek neki. Társának viszont engem tekintsen, engem szeressen. Ne ragadjon le ezeknél a nőcskéknél. 1-1 jelentéktelen félrelépésért nem fogok hisztit rendezni. Cserébe nekem is megvan a kellő szabadság.
Elég sok ikrekjegyű lánnyal beszélgettem már erről, legtöbbnek ugyanez a véleménye. Eddig csak egy kivétellel találkoztam, de lehet belé belenevelték a féltékenységet, mert a szülei folyton nyomozgatták egymást. Ő speciális eset.
Üdv, egy tapasztalt ikrek nő
ez is egy felfogás! De jó amúgy! Nekem is így kellene!
(26 nő)
Amúgy a szüleim nem neveltek semmi ilyet belém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!