Hogyan tudnék túljutni egy bak férfi zárkózottságán? Bejövünk egymásnak, apró gesztusokból látom, hogy nem vagyok közömbös a számára, de valahogy nem haladunk előre. Olyan reménytelennek tűnik az egész.....
Figyelt kérdés
2020. júl. 22. 14:44
41/43 anonim válasza:
Szűz vagyok az én párom is bak... Hát mit is mondjak így 5 év után róla... Munkamanias az érzelmeit titkolja nehezen nyílik meg nagy ritkán kirobban belőle... Nagyon nehéz eset, csak neki lehet igaza viszont ha hibázik beismerni és képes bocsánatot kérni. Hogy hogyan lehet meghoditani azt nem tudom nálunk ő kezdeményezett elég magabiztos. Talán legyel te is nehezen kapható kicsit játszani kell vele h fel figyeljen rád... Nagyon nehéz eset a bak jegy sok kompromisszum kell hozzá egy kapcsolatba. Sok sikert 29N
42/43 anonim válasza:
A bak személyeket a legkönnyebben csak akkor fogjuk tudni megérteni ha szívünkkel nézzük Őket! 😍
Ez senki számára nem lehet nehéz aki igazán szeret egy bak nőt vagy férfit!
( persze ez bármilyen kapcsolatra csillagjegytől függetlenül igaz)
43/43 anonim válasza:
Az én párom is bak. Én oroszlán vagyok szűz aszc. és nagyon vonz benne a tartás, hogy komoly, lehet rá számítani, kitartó és nagyon megfontolt. Kihívásként éltem meg az érzelmei felszabadítását de így 5 év után kezdem úgy érezni, hogy sosem fog igazán megnyílni, vagy elengedni magát, teljesen megbízni az emberekben. Pontosan annyit kapsz vissza amennyit adtál amikor segít, viszont ez az érzelmeire nem vonatkozik. Ha évekig ajnároztad és elhalmoztad szeretettel akkor esetleg megereszt egy félmosolyt. :( Szörnyen csökönyös és hirtelen haragú, ráadásul még bosszúálló is.... ideje van bőven rá ér megvárni míg alkalma adódik visszaadni a sérelmeket. Sajnos elmondható, hogy rajtad múlnak a dolgok, mert nem rugalmasak. Versenyeznek állandóan mindenben... mindig nekik kell jobbnak lenni de ezt belecsempészik a hétköznapokba is.A kapcsolat pedig nem munka, így energiát sem igazán fektetnek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!