Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan tudnék túljutni egy...

Hogyan tudnék túljutni egy bak férfi zárkózottságán? Bejövünk egymásnak, apró gesztusokból látom, hogy nem vagyok közömbös a számára, de valahogy nem haladunk előre. Olyan reménytelennek tűnik az egész.....

Figyelt kérdés

2020. júl. 22. 14:44
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
38%
A bak férfiak nehezen fejezik ki az érzéseiket!
2020. júl. 22. 17:05
 12/43 A kérdező kommentje:
Mi jönne be egy baknál? Nyomuljak, de csak finoman, vagy várjak, amíg ő lép?
2020. júl. 22. 17:52
 13/43 anonim ***** válasza:
80%
Mi lenne, ha nem bakra specializálnád, hanem konkrétan erre a férfire? Még ha asztrológiai szemmel nézem is egy napjegy ide édeskevés, hogy kész választ adjunk a problémára. :/ Kapcsolatokban nem ártana tudni a holdját meg ilyen apróságok... (már ha te ebben hiszel).
2020. júl. 22. 18:08
 14/43 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok mást, csak a napjegyét. Nehezen tudok kiigazodni rajta, ha nem tudnám, hogy éppenséggel bak, akkor is ezt mondanám.
2020. júl. 22. 18:35
 15/43 anonim ***** válasza:
61%
Éveken át szenvedtem egy bak pasival, ugyanez volt. Egyszer jött és szeretgetett, rajtam csüngött máskor meg totál ignorált mintha a világon sem lennék. Csak a szexig jutottunk, de azt is csak évek után sikerült, nem tudom hány kavarás után. A szex fantasztikus volt vele, komolyan senki nem volt azóta sem jobb nála de már akkor is, reggel egy szó nélkül kikelt mellőlem az ágyból kérte hogy engedjem ki mert mennie kell és nem keresett persze ezután sem. :D 6 évnyi kínkeserves szenvedés után elengedtem és kerülni kezdtem mert már kikészített teljesen. Szűz vagyok egyébként de ez a fajta ridegség ami néha belőle áradt még nekem is sok volt, arról nem is beszélve hogy folyton összezavart és nem lehetett vele megbeszélni semmit. :(
2020. júl. 22. 19:09
 16/43 A kérdező kommentje:
Kedves Előző! Sajnálom, hogy ilyen tapasztalatbam volt részed. Abban, amit leírtál én is magunkra ismerek. Nagyon hasonló szitu. Jól érezzük magunkat együtt, de mégsem keres. Ha én keresem, akkor van, hogy nagyon kedves, nyitott, de néha elutasító. Volt, hogy ennyivel utasított vissza randit: Köszönöm, de most nem. Már néha azt érzem, hogy én kaparok utána, de minek. Ne csináljak magamból hülyét, minek futok olyan szekér után, ami nem akar felvenni.
2020. júl. 22. 19:56
 17/43 anonim ***** válasza:
33%
Tudom miről beszélsz kérdező. A férjem Bak. Én Mérleg vagyok. Hát...nem egyszerű a dolog.😂
2020. júl. 22. 20:01
 18/43 A kérdező kommentje:
Hát, akkor Te valamit nagyon tudhatsz, ha már a férjed.
2020. júl. 22. 20:09
 19/43 anonim ***** válasza:
65%

17-es vagyok. 8 éve boldogítjuk egymást, de nagyon igaz, amit a 15-ös írt.

Ha mellette maradsz, rengeteg kompromisszumra lesz szükség, főként a te részedről. A Bak járja a maga útját, valóban nem lehet vele megbeszélni a dolgokat, ha nincs hangulata hozzá. Amikor azt írom, hogy a maga útját járja, az nem megcsalást jelent, csak amit ő kigondolt, azt véghez is viszi. A munkában viszont nagyon szorgalmas, a pénz nagy motiváció számára.

Sok problémánk van, de egyébként nagyon szeretem. 8 év után kezdem őt "megtanulni".

2020. júl. 22. 20:24
 20/43 anonim ***** válasza:
31%

16: igen, én is hívtam randira (vagy csak simán találkozni) több ízben is de változatos indokokkal utasított el; nem ér rá, nem akar kapcsolatot, köszi de nem miközben vágta az arcokat... Ugyanakkor mindig ő kezdeményezett amikor történt kettőnk közt valami, én sosem és amikor mással voltam akkor az látványosan nem tetszett neki, a barátainknak ki is bökte egyszer, hogy tetszem neki egy kicsikét. Ezek miatt mindig azt gondoltam, hogy esetleg valamit érez(het) de utólag a fene tudja. Lehet, hogy csak kihasznált, mindenesetre én feladtam a fejtegetését és azt, hogy hülyét csináljak magamból úgyhogy jobbnak láttam kizárni az életemből. Ezután is voltak próbálkozásai de nem engedtem neki többé.

A 17-nek sok-sok boldogságot kívánok! 🥰

2020. júl. 22. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!