Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan tudnék túljutni egy...

Hogyan tudnék túljutni egy bak férfi zárkózottságán? Bejövünk egymásnak, apró gesztusokból látom, hogy nem vagyok közömbös a számára, de valahogy nem haladunk előre. Olyan reménytelennek tűnik az egész.....

Figyelt kérdés

2020. júl. 22. 14:44
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Kedves Bakok! Jó tanácsokat adtatok, köszönöm nektek. És visszaadtátok a reményt, hogy nincs minden veszve. Az biztos, hogy tetszek neki, ennek számtalan jelét adta már. Szereti, ha legyeskedek körülötte, keresem a kedvét. Apró figyelmességnek is nagyon tud örülni. Azt is szereti, ha csak úgy csacsogok, gyakran felületes témákról. Mivel mérleg az aszcendensem, ezek nem esnek nehezemre.
2020. júl. 23. 10:07
 32/43 anonim ***** válasza:
37%
Én ismerek egy Bak kollegámat.12 éve dolgoztunk együtt, beszari volt csak sasolta a csajokat mindig, pedig jóképű gyerek volt de merev és büszke rátarti.Most néztem pár napja facen, még mindig egyedül van azóta is kérdeztem tőle.
2020. júl. 23. 10:08
 33/43 anonim ***** válasza:
23%

Az én esetem is elég nehézkes mint neked kedves kérdező.. 😔 Az enyém próbál úgy tenni mintha nem is léteznék és nem érez semmi vonzalmat. 🙄

Remélem azért lassan mind a ketten sikerrel járunk 💖

2020. júl. 23. 15:18
 34/43 A kérdező kommentje:
Kedves 33-as! Drukkolok neked szívből. Ezek szerint van remény és a bakok "gyárilag" ilyenek.
2020. júl. 23. 17:12
 35/43 anonim ***** válasza:
60%

Mi a tanulság srácok?

Unalmas, fapofájú, életunt merev pasinak kell lenni, és döglenek értetek a nők!

2020. júl. 23. 18:13
 36/43 A kérdező kommentje:
Ez aranyos volt. A zárkózottság teszi szexivé amúgy. Mert nem tudni, hogy mi van mögötte. Aztán lehet, hogy a nagy semmi, de nagyon izgalmas az út, amíg ez kiderül. :)
2020. júl. 23. 18:32
 37/43 anonim ***** válasza:
38%
Nekem is amúgy a bak pasi visszafogott titokzatossága tetszett. A tekintete is olyan magabiztos de titokzatos volt, eszem megállt tőle. Az ilyen pasik szerintem sokkal szexibbek mint a hencegő, hangos férfiak és a bak férfiakra kifejezetten jellemző ez a “búvalbaszott” attitűd, unalmasnak viszont a legrosszabb indulattal sem lehet őket nevezni. Az ágyban legalábbis semmiképp...
2020. júl. 23. 18:59
 38/43 anonim ***** válasza:
80%

Titeket ezek csak kihasználnak. Fel kéne ébredni. Nekem az aszcendensem bak, de pofám leszakadna, ha így viselkednék. Ti meg ilyenekért döglődtök, mikor ott van rengeteg srác, aki a tenyerén hordozna?

Akkor szenvedjetek és senyvedjetek az ilyen gyöktörzsekkel, megérdemlitek.

2020. júl. 23. 20:36
 39/43 anonim ***** válasza:
28%
Nekem a tesóm bak.Való igaz, hogy titokzatosak.Az életbe nem jönnék rá annyira jól csinálja, van egy eltitkolt fia. Otthagyta, soha nem találja meg őt. Én inkább maradok a harsány, de egyenes pasiknál. Tudod alamuszi nyuszi nagyot ugrik!
2020. júl. 23. 20:49
 40/43 A kérdező kommentje:
Lehet szidni a bakokat, de az biztos, hogy amikor kellett, akkor azonnal segített, ott volt támasznak akár az éjszaka közepén is. És ezt sosem felejtem el.
2020. júl. 23. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!