Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek is Halak túl...

Szerintetek is Halak túl érzékeny? Nehezen jövök jól ki mint Rákent mással is ezzel így van?

Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 22:35
 1/7 A kérdező kommentje:
Szűzel jobban kijövök meg egy másik Rákkal csak ezeket tudom elviselni meg bírni
2020. júl. 13. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
zgzghz
2020. júl. 13. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az kizárt dolog, mer' nem tudom. De jó hogy rákented mással, fontos, hogy biztosra menj.
2020. júl. 13. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
21%

Túlérzékeny? Az enyhe kifejezés!

A Halak exem pl. mindenen megsértődött. Komolyan, ha annyit mondtam, hogy szia, már kiakadt. Nem túlzok, nem normálisak. Az egiyk rokonom is Halak, az egész családot kiborítja, hogy rendszeresen megsértődik a semmin, senki sem érti, hogy mi baja van, és nem is mondja el. (valszeg ő maga sem tudja)

2020. júl. 14. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Már bocsi, de miért a többes szám? Nem elég fejenként egy halnyi csillagjegy?
2020. júl. 14. 00:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg az emberekben nem a csillagjegyeiket és a csillagjegyek tuladonságait látni! Ha megismersz valaki, akkor viselkedj úgy vele, mint mindenkivel, legyél velük megértő és akkor kiderül, hogy kijöttök-e.
2020. júl. 14. 13:14
 7/7 Kornikus00 ***** válasza:
100%
Hülye marhák!
2020. júl. 15. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!