Levegőjegyek közül Ikrek és Vízöntő pont nem. Inkább a Mérleg. Jól kijövök a Bakokkal, Bikákkal, Rákokkal.
2020. júl. 8. 08:04
3/11 anonim válasza:
Skorpió vagyok, de fogalmam sincs kik a levegőjegyűek. Nem horoszkóp-jegyek alapján kedvelek valakit.
2020. júl. 8. 09:19
4/11 anonim válasza:
Asztrológiailag simán kiköthet egymás mellett a víz és levegő. A skorpiónak lehet mérleg vénusza, a mérlegnek skorpió, a vízöntőnek halak, az ikreknek rák. És akkor még nem beszéltünk a képlet többi eleméről.
2020. júl. 8. 09:33
5/11 anonim válasza:
Ha nem a nyugati asztrológia szerint nézem, akkoris lehet egyezés.
Pl. a skorpió a kutya vagy disznó havában született.
Ikrek : kígyó / ló.
Mérleg : kakas / kutya.
Vízöntő : bivaly / tigris.
A kutya legjobban a tigrishez, lóhoz, másik kutyához és nyúlhoz illik.
A Disznó a kecskéhez, nyúlhoz, másik disznóhoz illik, de kijön a kecskével, kutyával is.
Ezek alapján simán vonzódhat egy skorpió mondjuk egy vízöntőhöz.
2020. júl. 8. 09:39
6/11 anonim válasza:
"A Disznó a kecskéhez, nyúlhoz, másik disznóhoz illik, de kijön a kecskével, kutyával is."
A Kutya elé tigrist akartam írni.
2020. júl. 8. 09:40
7/11 anonim válasza:
Ezt még hányszor kérdezed meg?
2020. júl. 8. 12:13
8/11 anonim válasza:
Én láttam anno skorpió férfi-vízöntő lány kapcsolatot. Elég kérészéletű volt a dolog.
2020. júl. 8. 17:46
9/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy kérészéletű?
2020. júl. 8. 18:23
10/11 anonim válasza:
Úgy értem, hogy nem tartott sokáig, mind a srác, mind a lány eléggé váltogatta a partnereit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!