Miért utálja mindenki az ikreket?
Úgy általánosságban a levegő jegyekkel kapcsolatban van egy negatív előítélet. Miért?
(ikrek vagyok, a barátaim mind levegő jegyek, de pl. a párom Szűz és nagyon jól megvagyunk.)
Párom (szűz) előző barátnője ikrek. Isten óvja meg attól az embertől a többit. 2013 decemberében szakítottak, mi 2015 nyarán jöttünk össze, azóta is fúrni próbálja a kapcsolatunkat. (Letiltottuk mindenhonnan, de a párom anyja napi kapcsolatban van vele, mert behálózta.) Egy két színű, féltékeny, hazug, aljas dög. Persze ez csak rá igaz, nem állítom, hogy az összes ikrek ilyen, de vele nagyon rossz tapasztalataim vannak.
Ennek ellenére nem utálom őket, csak ezt az egy személyt, de gondolom nem a csillagjegye teszi.
4.
Hasonlo rossz velemenyem van roluk.Tisztelet a kivetelnek.A ferjem volt szeretoje ikrek,vidam nagydumas,fecsego,kacer,ezekkel kompenzalta nem tul elonyis kulsejet,arca szepseghibait,konkretan ragyas,pattanasos,kicsi mellek,ritka haj.
Szakitasuk utan furiava valtozott,zaklatott mindkettonket,irogatott,uzengetett,hazudozott kavart,terhesseget hazudott stb..
Majd visszahizelegte magat a parjahoz es szult neki megegy gyereket.
A masik rossz tapasztalatom.Egyik kolleganom kedves ,elozekeny,megerto stb arcat mutatta,meg kozvetlen m.tarsam nem lett.Segitettem a fianak allast talalni,kesobb nekem tapadt a fia beosztasa miatt,lekezelo,aroggans,uszito,ketszinu ,hazudos furia lett o is aztan.Lelkileg mindketto instabil,remelem utoleri oket a sors.
De van olyan ismerosom,ikrek,akivel jol kijovok,nem volt veluk rosdz tapasztalatom.
Nincs így. Akik előítéletesek, ahogy e szó is tartalmazza, hiedelem követőek, avagy ésszerűtlenek, így véleményük nullával egyenlő.
Ikrek-szűz elég király. :DDD Hajrá.
"Miért utálja mindenki az ikreket?"
Rosszul tudod!
Ismerősömnek ikrei vannak, imádja őket!
Sőt, ő is ker, testvérével jól kijönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!