A skorpió jegyűek miért vannak annyira rákattanva a levegő jegyűekre?
Figyelt kérdés
Csomószor hallottam már skorpió pasiktol, hogy az ikrek meg vízöntő csajokra buknak.
Van itt olyan skorpió, akinek más jegyű nők a gyengéi? Ha igen, melyek azok?
2020. jún. 23. 02:37
1/5 anonim válasza:
Én tűzjegy vagyok és anyám is, skorpió pasival mindketten.
2/5 anonim válasza:
En skorpio no vagyok, es az elozo baratom meg a mostani is vizonto. Nem mondom, h konnyu kapcsolat a mostani, sot.. de egy percig se banom, es mindent megteszek h minel tovabb tartson. De egyebkent nekem mindenfele horoszkopu fiuk jottek mar be, nincs ez h rajuk vagyok kattanva
3/5 anonim válasza:
Halak vagyok vagyis egy vízjegy:) A pasim Skorpió. Állati jó minden téren a kapcsolatunk.
4/5 anonim válasza:
Én skorpió férfi vagyok, de fogalmam sincs melyik kapcsolatom milyen jegyű volt. A feleségemmel túl vagyunk az ezüstlakodalmunkon, de meg nem tudnám mondani milyen jegyű. ( Azt persze tudom mikor van a születésnapja.)
Egy normális ember nem csillagjegyek alapján választ párt.
5/5 anonim válasza:
Az én gyengéim a skorpiók. Másra nem vagyok rákattanva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!