Ikrek mennyire jól pénzekelő? Igaz csak addig költekezik ameddig nem lesz családja?
Akiket ismerek ikreket egy kivetelevel szeretik szorni a penzt teljesen felesleges dolgokra pl teljesen atlagos oltozkodesi stilussal rendelkeznek de ugy gondoljak 100-200 kilometerrel arrebb ott majd mennyivel extra ruhat vesznek. Nem de az uzemanyagra eltankoljak 😂 es meg sorolhatnam, de megis addig tudnak okoskodni vagy! Atlepni a masikon amig nem profitalnak a kapcsolatbol. Sajnos.
Az az egy kivetel ikrek jegyu ember az ismerettsegemben pedig olyan szinten beteges penzkolto kozepkoruan is hogy szart szarra halmoz. Soha nem gondol arra hogy barmi beuthet es mar nezett be nala a lo egy parszor az ablakon az eletmodja miatt. Megis ujra ujra ugyanugy csinalja. De ennek ellenere az osszes ikrek jegyu ismim rendkivul anyagias! De ugyanakkor konnyen elfecserlik a figyelmuket felesleges dolgokra. De tudnak is dolgozni! Ugyanakkor a masikbol is szereti kiszedni azt amirol ugy gondoljak nekik jar es konnyedeb atlepni..(levego jegy)
Nekem ezek szemelyes tapasztalatok az ikrek ismeroseim kozott.
Az en szubjektiv velemenyem, hogy nem kedvelem az ikrek jegyueket hosszutavon nem tudom elviselni oket mas tulajdonsagaik miatt es van koztuk olyan is aki rokonsag tagja.
Oroszlan vagyok
Hát figyelj nagyapám ikrek volt mama bika. Mama mindig azt mesélte hogy papa képtelen volt a pénzzel bánni gondolhatod micsoda rémálom ez egy bikanak😂
Viccet félretéve azok akiket én ismerek szórják össze vissza a pénzt nem igazán tudják kezelni. DE egyetlen napjegybol ezt megmondani nem lehet. Fontos a többi bolygó helyzete fenyszogek kapcsolatok stb.
Hát akkor drága oroszlánkám elárulom neked, hogy igencsak jól bánnak a pénzzel. Én is ikrek vagyok, de nem magam miatt mondom ezt, hanem mert minden ismerősöm ebben a jegyben jól bánik a pénzzel.
Én például, soha nem költöm hükyeségekre a bevételem. Csak olyanra ami pénzt hoz és nem elnyel... a másik meg ha máshoz nem is túlságosan de ahhoz piszkosul értek hogy a sz.rból is pénzt tudjak csinálni, irigykedneki is emiatt elég rendesen a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!