Inkább a bika hogy bírja elviselni a beképzelt, felszínes vízöntőt...
2020. jún. 19. 21:54
3/12 anonim válasza:
Nekem anyukám bika, én pedig vízöntő vagyok. Sokat veszekszünk, az igaz de azért többnyire megértjük egymást. Bár, mondjuk én MINDENKIVEL próbálok jól kijönni.
Ja, és 2-es! Ez nem volt túl kedves tőled! Kézeld vízöntő lètemre szinte mindenki önbizalomhiábyosnak, nevez, valamint én is sok vízöntőt ismerek és egyikőjük sem beképzelt, sem felszínes! Nem kéne itt lehordani minket...
2020. jún. 19. 22:08
4/12 anonim válasza:
Ez a két jegy nem összeférhetetlen. Persze hordóz magában konfliktust.
2020. jún. 19. 22:25
5/12 anonim válasza:
Bika vagyok és vonzom a vízöntőket, de max. laza barátságra alkalmasak, olyan haver félének. Semmi komolyat, mélyet nem lehet velük tervezni.
2020. jún. 20. 07:53
6/12 anonim válasza:
Bikaként most lett vége a 10 éves házasságomnak egy Vízöntő férfivel.. Katasztrófa volt ez a 10 év a sok különbség miatt. Míg én családi harmóniára és közös programokra vágytam, ő ment a saját feje után és különösebben a gyerekkel való foglalkozás sem izgatta. Határozottan nem illik össze a 2 jegy, kivéve ha a Vízöntő hajlamos a kompromisszumokra, mert a Bika hajlamos. Akkor talán jobb lett volna.
2020. jún. 20. 11:21
7/12 anonim válasza:
Bika vagyok, anyukám vízöntő, sokat veszekszünk. De muszáj kibékülni :D Ha nem az anyukám lenne, szerintem nem lennék ennyire béketűrő.
2020. jún. 20. 15:04
8/12 anonim válasza:
Elvilleg ez a két horoszkop össze szokott veszni mint ahogy irták előttem is
2020. jún. 22. 13:51
9/12 anonim válasza:
Amúgy bennem ez a két jegy úralkodó.
2020. jún. 22. 13:55
10/12 anonim válasza:
En ugy go dolom a bika es a vizonto jegy csak es csak abban az esetben birja hosszutavon egymas ha kozosek a celjaik.
Ebbol nem lesz mely szerelem, szenvedelyes kapcsolat, de egy szeretetteljes kompronisszumokkal teli normalis kapcsolat/ elet kerekedhet belole.
Ismerem ilyen parost, csak ez miatt vannak egyutt de nem az erzelmekrol szol a dolog, es kozos celokkal is kezdodott a kapcsolatuk.
Masoknal is ezt lattam, illetve a vizontot hosszutavon egyebkent sem lehet tulzottan lekotni erzelmekkel csak ha az erdeklodeset is telited.
Csaladra csak papiron vagyik egyebkent egy humoros, lazado orok fiatal marad vagy! A masik veglet valami orult maganyos tudoskent vegzi:) persze vicc de nagy altalanos megallapitasom ez tobb elfogyasztott es kikopott vizonto ferfiak utan.....:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!