Bakok hogy képesek elviselni Kost vagy oroszlánt?
Na vagy a becsületes örökmozgó szórakoztató tűzjegyek ezt a mocskosul érdekember, a föld jegyek között is a legmerevebb töketlen bakot.
Viccet félretéve szerintem a bak irigy rájuk és ezért utálja és belül folyamatosan elítéli őket
-#1-es ott a pont 🤣
Kos parom ha egyutt dolgozik valakivel es ranezesbol irritalja az mindig bak 😃 Forditva nem tudom mi a kolcsonos, de mikor beszelgetunk a bak baratunk mindig nez meg hogy nyugodjunk le ne veszekedjunk... mi pedig ranezunk a kos parommal (en oroszlan vagyok) hogy nem veszekszunk😃 Ez az alap hangnem kerdezi a bak?
Nalunk ez 🤣 🦁🐏
Egyebkent ha hosszu hosszuuuutavon megtudsz ismerni egy bakot ki lehet vele jonni mert egyebkent senki masnak nincs olyan szarkasztikus ironikus cinikus humora mint a bak jegynek :)
Munkateruleten is jok mert nagyon szivosak akarnak es tudnak is dolgozni :)
Ezek csak alap leírások a Jegyekről , az Aszcendens rengeteget számít.
És a jegyen és Aszcendensen kívül még ,mindig vannak 100% ban kirívóak, és még ott van a szabad akarat is.
Nem szabad általánosítani.
4 oroszlánt ismerek mind a 4 más, egyik teljesen olyan mint a fsgalamb, megalszik a tej a szájában 1-2 órát képes állni a fürdőben férfi létére. A másik mindent eszetlenül össze kell kapkodni( ő bizonyítási vágyban szenved). A 3. teljesen harmonizálódó , alkalmazkodó. A 4. meg Lány létére mb2 es focista volt a szülei felé szolga és elnyomott. Így más irányban ő is bizonyítási vágyban szenvedő.
Nekem pl a saját jegyemmel volt eddig a leggyorsabb a, legösszhangosabb, és a legjobban megviselt mikor véget ért.
Hűű, látom megy itt ezerrel az általánosítás és az utálás, miközben amúgy nem sokat tudtok az asztrológiáról:))
A Bak kardinális, emiatt képes úttörővé válni, csak nem megy neki olyan könnyen, mint egy fejjel előre a falnak típusú Kosnak. Ez a kardinális energia sokszor inkább befelé, önmagára vagy a munkájára irányul, mintsem a szerelmi életére - ez tény. De nem is a napjegy meghatározó a szerelemben, hanem inkább a hold és a vénusz, esetleg a mars (szexualitás, férfias energiák).
Ezerszer egy Bakot választanék a munkahelyemen, mint egy Kost, aki sokszor meggondolatlanul rohan bele a dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!