Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szűz csillagjegyűek hogy...

Szűz csillagjegyűek hogy tudják elviselni nyílas jegyűeket?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 11:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nem inkább bak vagy rák csillagjegyű való hozzá?
2020. ápr. 15. 11:33
 2/13 anonim ***** válasza:
ugyn úgy ahogy egy rák egy víöntőt, egy halak egy bakot, egy skorpió egy nyilast, egy oroszlán eg skorpiót, egy nyilas egy másik nyilast stb. stb.
2020. ápr. 15. 12:10
 3/13 anonim válasza:
65%

A kérdést inkább megfordítanám.

Az optimista, életvidám, nagylelkű, szerető szívű Nyilas hogyan tudja elviselni az érzelemmentes, érdekember, pénzre hajtó, kuporgató lelkű, kínosan és betegesen precíz Szüzet?

2020. ápr. 15. 13:43
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Nekem szűz a csillagjegyem,de még az asszcendensem is,és abból amit a hármas írt,csak annyi igaz rám,hogy tényleg precíz vagyok és nem érzelem mentes,csak nehezen tudom kifejezni az érzéseimet.

És sajnos tényleg van benne igazsag,hogy nem jövök ki jól a nyilasokkal.

A hármasnak még annyit,hogy nincs olyan,hogy egy csillagjegynek,embernek vagy bárkinek csak pozitív vagy negatív tulajdonsága van.

2020. ápr. 15. 14:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nyilas nő vagyok, párom szűz férfi. Elég jól bírjuk egymás hülyeségeit. Nincs semmi komolyabb probléma.
2020. ápr. 15. 14:26
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha te ebbe méred az emberi tulajdonságokat...
2020. ápr. 15. 16:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
2# ki mondta hogy minden nyilas ilyen tulajdonságokkal rendelkezik? Mert egyáltalán nem így van
2020. ápr. 15. 16:20
 8/13 anonim ***** válasza:
26%

Úgy hogy a napjegye édes kevés. Holdak helyzete milyen? Van kapcsolódás köztük milyen jegyben? Aszcendens?

Vénusz Mars. Jupiter? Többiek is fontosak ám. Ennyi infó nem elég.

2020. ápr. 16. 08:56
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Egyik nyilas jegyű nőnek sem kellene foglalkoznia szűz jegyű férfiakkal. Szűznek csak a bak, skorpió és szűz jegyűeket ajánlom: dolgozzátok meg egymást rendesen.
2020. ápr. 17. 10:21
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Bikaként százszor inkább a szüzet választom, mint a nyilast. A szüzekkel egy nyelvet beszélünk, a nyilassal meg olyan távol állunk egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől.
2020. ápr. 17. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!