Az igaz Bak lány Oroszlán lány soha nem jönnek ki jól? Van itt olyan Testvér Bak lány Oroszlán lány?
Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 23:14
1/3 anonim válasza:
Én elég sok Oroszlánt ismerek, főként lányokat, és én max 1-2-vel nem találom a közös hangot, a többiekkel igen, a legjobb barátnőm is Oroszlán :)
(Egy Bak lány)
2/3 anonim válasza:
Hát, én nem nagyon jövök ki az oroszlán jegyűekkel. Mindig főnökösködőknek tűntek a számomra. (oroszlánok ne hari, csak sokat csalódtam ebbe a jegyben)
Bak lány.
3/3 anonim válasza:
Mi így voltunk... Oroszlán vagyok, de gyermekkoromban mégis Bak testvérem főnökösködött. Nagyon kritikusak és magasak az elvárásaik. Az oroszlánok lazábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!