Oroszlány lány - Rák milyen kapcsolat lenne?
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 21:09
1/14 A kérdező kommentje:
Mármit szerelmileg kérdezem
2018. szept. 9. 21:11
2/14 A kérdező kommentje:
Rák a férfi van olyan aki Rák férfi összejöt egy oroszlán lányal?
2018. szept. 9. 21:17
3/14 anonim válasza:
FOGJÁTOK MÁR FEL HOGY EZEK AZ IDIÓTA "HOROSZKÓPOK" SEMMIT SEM SZÁMÍTANAK!!!!!
4/14 anonim válasza:
Biztos volt, csak hát... megette.
5/14 anonim válasza:
Oroszlány egy város, nem csillagjegy
6/14 Bátor Tintanyúl válasza:
És azt ismered, hogy az oroszlán meg a rák megy a sivatagban...?
7/14 anonim válasza:
Dehogynem Tibinoy, erre lehet jenni, ha elszarják a párkapcsolatot, sokkal egyszerűbb, mint beismerni, hogy nem feccölnek bele elég energiát
8/14 anonim válasza:
Ha a horoszkópot elemezzük nem a napjegy alapján határozzuk meg egy ember személyiségét- de 2 ember párkapcsolatát sem. Természetesen nem elhanyagolandó- de csak egy kis részét képzi. Egyébként a férjem napjegye rák- az exfelesége oroszlán. Nem véletlenül ex- én személy szerint az oroszlán jellegű tulajdonságokat nem szeretem. Túl egocentrikus. Egy rák típus inkább odaadó.
9/14 anonim válasza:
"Nem véletlenül ex- én személy szerint az oroszlán jellegű tulajdonságokat nem szeretem." öö... nem, is neked kellett volna szeretni, hanem a férjének:D Te pedig akármelyik jegy lenne az ex, utálod.
Kérdező! Működik!! - két feltétele van:
szereti az oroszlán lány a fiút
és szereti a Rék fiú a lányt.
Vagy másképp mondva:
szeretik egymást és hűségesen kitartanak jóban-rosszban egymás mellett holtig.
10/14 anonim válasza:
Nem utálom az exét,de nem is a barátnőm,de ha az élet úgy hozná egy kávé mellett simán elbeszélgetnénk. A kapcsolatuk nem működött. Ennyi. Az oroszlán jelleget pedig tényleg nem szeretem. Énközpontú uralkodni vágyó feltűnösködő alaptermészet számomra irritáló. Nyilván a jellegnek vannak pozitív tulajdonságai is- de számomra a negatívak erősebbek. Szerintem ezek egy erős rák jellemmel nem férnek össze.persze kiemelném hogy túl egysíkú lenne csak ezek alapján leelemezni egy embert vagy egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!