Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik horoszkópot kedvelitek...

Melyik horoszkópot kedvelitek a legkevésbé?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalatból is lehet vagy csak így vélemény szerint. :)

2020. jún. 8. 21:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Rák
2020. jún. 9. 09:02
 12/22 anonim ***** válasza:
28%

Oroszlán túl harsány túl nagyszájú túl nagypofaju már bocsánat. Legalábbis akiket én ismerek. Közben meg belül egy nagy gyerek mind. Miért kell megjátszani magukat? jobban díjazom a visszafogottabb de magabiztos és őszinte embereket.

Mérleg is kicsit kiborít bár a volt párom mérleg.

Látom sokan nem bírják a szűz jegyű embereket, azoknak csak annyit hogy ne a felszín alapján iteljetek. :))

Szűz jegyű nő:)

2020. jún. 9. 11:07
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Szuz, ikrek, Par esetben skorpiok
2020. jún. 9. 11:17
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

Én a Nyilas jegyűeket kedvelem a legkevesbe. Sokszor megbantottak és ellenszenves voltam nekik minden ok nelkul,hiába próbáltam barmit is tenni ellene. Már komolyan várom az alkalmat mikor fogok egy nyilas jegyut talalni,akinek nem vagyok ellenszenves.

Még a Bika jegyű nőkkel sem szoktam jól kijönni.

Szűz jegyű nő vagyok.

2020. jún. 9. 12:42
 15/22 anonim ***** válasza:
20%
Ejj de nem tetszik valakinek a válaszom 😁🤣 csak nem egy oroszlannak
2020. jún. 9. 22:01
 16/22 anonim ***** válasza:
21%
Azt, amelyik elhiszi, hogy az asztrológia működik :)
2020. jún. 10. 17:53
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Halakat.
2020. jún. 14. 19:03
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

Nyilas volt a legjobb baratnom, es eszre se vettem mennyire iranyit, sertodos, hisztis, mindig az van amit o akar.

Aztan mikor mar nem kellettem neki, nem kellett neki a legjobb baratnoje, akit mar eleg reg ismer(Evekrol van szo) , se szo se beszed, alig irt vissza, kerdeztem mi a baj akkor csak haritott)

Most meg mikor szuksege van ram felkeresett:). Szoba alltam vele, de nem allok ugy hozza mintha ujra legjobb baratnok lennenk:)

Vannak jo tulajdonsagai is, de rettentoen makacs, inkabb ostobanak neveznem.

Ikrek pfffXDD ketszinu basszus. Azt hittem rohadt joba vagyunk, aztan a kozos baratnomtol olyan hallok vissza, amit komolyan nem hittem el , hogy o mondta rolam. De igaz volt sajnos.

Egyebkent mindig vannak kivetelek, nem akartam megbantani senkit, illetve sok mindent az aszcendens es a holdjegy is meghataroz:).

2020. jún. 16. 00:36
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ikrek, nem tudom elviselni a kétszínűségüket, ők meg azt nem, hogy átlátok rajtuk. A Rákokkal sem jövök ki jól, kettőt ismerek, mindkettő mártírkodik folyamatosan. A Bakokkal sem okés, nekem érthetetlenek, maguknak valók, mondom ezt úgy, hogy két gyerekkori baràtom, és a párom is Bak. A többi jeggyel nagyjából kijövök, ameddig nem akarnak “tanácsot adni”, hogyan kellene élnem az életem. Kos vagyok egyébként.
2020. jún. 18. 18:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A rákokat nagy átlagban nem szeretem, túl érzelgősek a kos lelkemnek. Viszont nem ez alapján ítélek, életem egyik legfontosabb embere is rák, és pozitív értelemben
2020. jún. 18. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!