Melyik horoszkópot kedvelitek a legkevésbé?
Oroszlán túl harsány túl nagyszájú túl nagypofaju már bocsánat. Legalábbis akiket én ismerek. Közben meg belül egy nagy gyerek mind. Miért kell megjátszani magukat? jobban díjazom a visszafogottabb de magabiztos és őszinte embereket.
Mérleg is kicsit kiborít bár a volt párom mérleg.
Látom sokan nem bírják a szűz jegyű embereket, azoknak csak annyit hogy ne a felszín alapján iteljetek. :))
Szűz jegyű nő:)
Én a Nyilas jegyűeket kedvelem a legkevesbe. Sokszor megbantottak és ellenszenves voltam nekik minden ok nelkul,hiába próbáltam barmit is tenni ellene. Már komolyan várom az alkalmat mikor fogok egy nyilas jegyut talalni,akinek nem vagyok ellenszenves.
Még a Bika jegyű nőkkel sem szoktam jól kijönni.
Szűz jegyű nő vagyok.
Nyilas volt a legjobb baratnom, es eszre se vettem mennyire iranyit, sertodos, hisztis, mindig az van amit o akar.
Aztan mikor mar nem kellettem neki, nem kellett neki a legjobb baratnoje, akit mar eleg reg ismer(Evekrol van szo) , se szo se beszed, alig irt vissza, kerdeztem mi a baj akkor csak haritott)
Most meg mikor szuksege van ram felkeresett:). Szoba alltam vele, de nem allok ugy hozza mintha ujra legjobb baratnok lennenk:)
Vannak jo tulajdonsagai is, de rettentoen makacs, inkabb ostobanak neveznem.
Ikrek pfffXDD ketszinu basszus. Azt hittem rohadt joba vagyunk, aztan a kozos baratnomtol olyan hallok vissza, amit komolyan nem hittem el , hogy o mondta rolam. De igaz volt sajnos.
Egyebkent mindig vannak kivetelek, nem akartam megbantani senkit, illetve sok mindent az aszcendens es a holdjegy is meghataroz:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!