Bika aszcendens es rak aszcendens kozott kulonbseg?
Figyelt kérdés
Ti milyen kulsobeli kulonbseget vesztek eszre a bika es rak aszcendens kozott?
Leiras alapjan szerintem ket kulsoleg nagyon hasonlo aszcendens jegy a ketto.
A szemelyes velemeny mar mas de a tietekre is kivancsi vagyok:)
Koszi a valaszokat
2020. jún. 4. 14:25
1/3 anonim válasza:
Nagyon ritka azon emberek köre akiknek tudom az aszcendensét ezért nem szoktam ilyeneken gondolkodni.
Mellesleg van olyan ismerősöm akivel ugyanaz az aszcendensünk és konkrétan egymás ellentétei vagyunk külsőleg...
2/3 anonim válasza:
Semmi. Vagyis biztos van különbség a két ember között de annak semmi köze hozzá hogy mi az aszcendesük
3/3 A kérdező kommentje:
Elso! Nyilvan a kulso jegyeket fokent orokoljuk de ha erdekel az asztrologia jellegzetessegei vannak egyes jegyeknek, plussz az aszcendens az elso haz jegye is erdeke slehet ebben a tekintetben :)
2020. jún. 4. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!