Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mivel tudnék egy kos jegyű...

Mivel tudnék egy kos jegyű fiút megfogni?

Figyelt kérdés
Borzasztóan szerelmes vagyok egy kos jegyű fiúba.Hol mutatja, hogy érdeklem ( nem is kicsit), hol nem! Szeretném a véleményeteket kérni, hogy mit tudnék csinálni amivel meg tudnám fogni! Nagyon szépen kérlek titeket, hogy a negatív kommentektől kíméljetek. Inkább segítsetek nekem 😔. Sok puszi nektek

2020. máj. 26. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

"Probalj meg te is hasonlokeppen tenni a kos egyenes oszinte jellem nem is szereti a tutujgatast ha te kezdemenyezel nala biztosan pozitiv dologkent fogja ertekelni :)"

Uhh, én balfax elnézést kérek, nem tudtam, hogy jósnők is vannak itt. Elnézést kérek az ékezethasználat miatt is. Tudod, mi maradiak még használjuk őket, de ti ott a csillagokban már elhagyhatjátok :)

Csak aztán ne sírj kérdező, ha a kiszemeltedre nem igaz, amit az ilyen csillagjós sarlatánok javasolnak.

"eletebe"

Helyesen életébeN. (Bocsánat, "eleteben")

2020. máj. 27. 13:25
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

Érezze, hogy övé az irányítás, de te tudod, hogy nálad van😉.

Szerintem ne te kezdeményezz, max egy nagyon picit.

A Kos fiukat nehez megszerezni, de meg nehezebb megtartani sajnos.

Ha sikerül megtartani is , nem kell félned.

Ne mutasd ki annyira a rajongásod, mert akkor látja, hogy irányíthat Téged kedve szerint.

Sok szerencsét!!

2020. máj. 27. 15:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Vannak orszagok Magyarorszagon kivul is ahol eletvitelszeruen elnek emberek es nem valoszinu hogy a magyar abc szerint arulnak muszaki termekeket. Te szuklatokoru megkeseredett valami ☺️
2020. máj. 27. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Amelyik fiúnak tetszel, azt nem kell megfogni, hanem lépéseket fog tenni előbb utóbb.
2020. jún. 5. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!