Mivel tudnék egy kos jegyű fiút megfogni?
Nem mivel,hanem hogyan?
A szarvánál!
"Nagyon szépen kérlek titeket, hogy a negatív kommentektől kíméljetek."
Ezzel gyakorlatilag alapigazság szintre emelted a saját következtetésed, hogy a csillagjegynek bármi köze van ahhoz, hogy érdekled-e őt, vagy sem. Ha előre megszabod, milyen véleményt lehet formálni, akkor hogyan segítsen neked bárki?
Csupáncsak a csillagjegy olyan elhanyagolhatóan kevés asztrológiai információ, hogy lehetetlen ez alapján hasznos tanácsot adni. (Ha valaki mégis ez alapján adna tanácsot, az a tanács még asztrológiai szempontból is hülyeség lenne.)
Azt javaslom, hagyd a horoszkópozgatást, és olyantól kérj tanácsot, aki ismer téged is, a fiút is és a szituációt is alaposan, pl. valamelyik barátnődtől.
Mivel a sok egyugyu balfxsz ide irkal ahelyett hogy a sajat eletebe osztana ennyit az eszt a korulotte levoknek, en probalok segiteni is neked:) mivel az asztrologia csucsat emlitetes azzal h ki mikor szuletett ( ettol ez melyebb dolog) de eszerint is probalom feltelezni:) ha o egy tipikus kos jellegu fiu akkor tobb mint valoszinu ha igazan akarna teged o kezdemenyezne. Nekem egy kossal volt olyan talalkozasom hogy nagyon is bejottem neki de nem is gondolta volna h o nekem kellhet :) igy hat fu alatt de tudtara adtam :) egyutt jartunk el bulizni mindig az o tarsasagat kerestem aztan nem volt egy hulyegyerek egybol levagta mi van utana mar mentek (gyorsitott) tempoban a dolgok ahogy egy kossal kell:)
Probalj meg te is hasonlokeppen tenni a kos egyenes oszinte jellem nem is szereti a tutujgatast ha te kezdemenyezel nala biztosan pozitiv dologkent fogja ertekelni :)
Aztan ha mar tudod a pontos szuletesi idejet percre pontosan reszleteibe menoen is sok mindent elarulhat rola az asztrologia :)
Sok sikert 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!