Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mivel tudnék egy kos jegyű...

Mivel tudnék egy kos jegyű fiút megfogni?

Figyelt kérdés
Borzasztóan szerelmes vagyok egy kos jegyű fiúba.Hol mutatja, hogy érdeklem ( nem is kicsit), hol nem! Szeretném a véleményeteket kérni, hogy mit tudnék csinálni amivel meg tudnám fogni! Nagyon szépen kérlek titeket, hogy a negatív kommentektől kíméljetek. Inkább segítsetek nekem 😔. Sok puszi nektek

2020. máj. 26. 19:46
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ui:. Nyilas jegyű vagyok
2020. máj. 26. 19:47
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem mivel,hanem hogyan?

A szarvánál!

2020. máj. 26. 20:03
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem akarlak kiábrándítani de ha egy kos nem kezdeményez nálad akkor az egyet jelent azzal, hogy semmikor nem érdekled (eléggé).
2020. máj. 26. 20:35
 4/14 anonim válasza:
75%
Lasszóval
2020. máj. 26. 20:42
 5/14 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, a 3. vajon ironizált, vagy komolyan beszél? Súlyos baj van itt köztetek srácok, ha tényleg így gondolkodtok...
2020. máj. 26. 22:27
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

"Nagyon szépen kérlek titeket, hogy a negatív kommentektől kíméljetek."

Ezzel gyakorlatilag alapigazság szintre emelted a saját következtetésed, hogy a csillagjegynek bármi köze van ahhoz, hogy érdekled-e őt, vagy sem. Ha előre megszabod, milyen véleményt lehet formálni, akkor hogyan segítsen neked bárki?

2020. máj. 26. 22:28
 7/14 anonim válasza:
85%
Nem a csillagjegyed miatt fog kedvelni..2020-at írunk..
2020. máj. 26. 23:22
 8/14 D-Mano ***** válasza:
82%

Csupáncsak a csillagjegy olyan elhanyagolhatóan kevés asztrológiai információ, hogy lehetetlen ez alapján hasznos tanácsot adni. (Ha valaki mégis ez alapján adna tanácsot, az a tanács még asztrológiai szempontból is hülyeség lenne.)

Azt javaslom, hagyd a horoszkópozgatást, és olyantól kérj tanácsot, aki ismer téged is, a fiút is és a szituációt is alaposan, pl. valamelyik barátnődtől.

2020. máj. 26. 23:31
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
A kezeiddel meg tudod fogni szerintem hiszen arra valók
2020. máj. 26. 23:45
 10/14 anonim ***** válasza:
60%

Mivel a sok egyugyu balfxsz ide irkal ahelyett hogy a sajat eletebe osztana ennyit az eszt a korulotte levoknek, en probalok segiteni is neked:) mivel az asztrologia csucsat emlitetes azzal h ki mikor szuletett ( ettol ez melyebb dolog) de eszerint is probalom feltelezni:) ha o egy tipikus kos jellegu fiu akkor tobb mint valoszinu ha igazan akarna teged o kezdemenyezne. Nekem egy kossal volt olyan talalkozasom hogy nagyon is bejottem neki de nem is gondolta volna h o nekem kellhet :) igy hat fu alatt de tudtara adtam :) egyutt jartunk el bulizni mindig az o tarsasagat kerestem aztan nem volt egy hulyegyerek egybol levagta mi van utana mar mentek (gyorsitott) tempoban a dolgok ahogy egy kossal kell:)

Probalj meg te is hasonlokeppen tenni a kos egyenes oszinte jellem nem is szereti a tutujgatast ha te kezdemenyezel nala biztosan pozitiv dologkent fogja ertekelni :)

Aztan ha mar tudod a pontos szuletesi idejet percre pontosan reszleteibe menoen is sok mindent elarulhat rola az asztrologia :)

Sok sikert 😘

2020. máj. 27. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!