Mivel lehet egy Bika férfit megfogni? Kos lány vagyok. Mennyire eltérő a természetünk?
Nagyon eltérő, szerintem ha csak a Napjegyet nézzük nagyon nem illetek össze, de persze sok minden játszik még.
Mindenesetre nincs ilyen, hogy mivel lehet egy bika férfit megfogni, próbáld úgy ahogy más férfiakat akarnál, aztán vagy vonzódni fog hozzád nem, és édesmindegy hogy bika rák vagy vízöntő.
Nálunk fordítva van, én vagyok bika, a párom pedig kos. Szerintem ha nincs internet, soha a büdös életben nem találkozunk, annyira különbözőek vagyunk... de 7 éve imádjuk egymást :) Kicsit makacs természet, szerinte pedig néha földhözragadt vagyok. Mondjuk az nagy általánosságban elmondható, hogy a bikák mindenféle változást nehezen viselnek. De lényeg a lényeg, jól megvagyunk, nemsokára jön a babó :)
29L
Háááát, a Bika jegy amúgy sem egyszerű jegy, ahogy a Kos sem. Bátyám Bika (F) én kos (L) Alapvetően jól kijövőnk egymással,halálra tudjuk huzamosabb ideig idegesíteni egymást-nem élnénk egymással szívesen sokáig:)))).
Megfogni szerintem eleganciával, szépséggel, különlegességekkel lehet, azzal hogy csodálod és órákig hallgatod:)
13:07-esnek gratulálok. :)
Köszönöm szépen. :)
Hát most olyan mintha pikkelne rám,az biztos is hogy mindketten nehéz természetűek vagyunk. :$
Mi az, hogy megfogni?
Az őszintétlen manipuláció helyett én az őszinteséget és a természetességet favorizálom. Ha pl engem akarna valaki "megfogni", azt nagyon bunkó módon elhajtanám valahova.
Engem a párom nem megfogott, hanem kölcsönösen megszerettük egymást. Mond ez valamit?
egy kos ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!