Milyenek írjátok le oroszlán nőket?
Jo lelkuek, kozvetlenek, korrektek ( a maguk modjan ) nem kepesek se le se felfele nezni csak egyenrangu embereket kepesek tisztelni egyenesek hirtelen haraguak de nem haragtartoak buszkek gyakran nagykepuek de ezt is szerethetoen teszik:)
En szeretem az oroszlanokat es ok is engem es van is bennem jo par oroszlan bolygo ugyhogy ezert is erthetem meg oket teljes mertekben szerintem az egyik legjobb jegy :)
Anya oroszlán.
Ő határozott, független és erős, ami nem tudom, hogy más oroszlánra is jellemző, az a végtelen áldozatkészsége és önzetlensége, nála önzetlenebb embert nem ismerek. <3
Tehát igen, nagylelkűek és jó anyák. :)
Nagyon határozott, egy igazi erős nő. Amazonnak mondanám. Nagyon optimista, tök jól áll az élet dolgaihoz, sikeres, okos és sikerre számíthat az is, aki vele vállt vállnak vetve együtt van. Külsőre sok macskaszerűség van benne. A szeme, a mozgása, nagyon jó alak, erős.
Én halak vagyok és volt oroszlán barátnőm, igazi istennők, csak ezt bírni is kell szusszal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!