Csajok, kos férfiakról vélemény?
A legszexibb férfiak szerintem a kos férfiak.
A férjem kos, ami pozitív hogy nagyon tettrekész, ezermester, nagyon jó az ágyban, megbízható, kíváncsi és nyitott, nem lehet mellette unatkozni.
Negatív: nagyon konok, hamar elunja magát, hajlamos a főnökösködésre, nem túl jó tervező és a bocsánatkérés vagy a hibáinak az elismerése sem az erőssége.
Meg kell tanulni kezelni de alapvetően nagyon jó vele élni.
Nekem a kedvesem Kos. Eddig ő életem legjobb pasija, soha nem éreztem ennyire jól magam eddig senkivel, sem az ágyban, sem azon kívül. És soha nem tudtam ennyire odaadóan senkit szeretni, minden tulajdonságával együtt. De tényleg meg kell tanulni őket kezelni, nem egyszerűek.
Én Vízöntő vagyok, ha ez számít. Mert hogy nem mindenkinek ugyanaz jön be.
Kos nőkkel és férfiakkal mindig jól kijöttem. Aktívak, tettrekészek, normálisak, jó fejek. Szerintem az egyik legjobb jegy, nem is jut eszembe velük kapcsolatban nagy negatívum.
Egy ikrek.
tragikusak
nem gondolnak át semmit
hirtelen döntéseket hoznak
konokon makacsok
képtelenek bocsánatot kérni igazából
képtelenek belátni ha tévednek
szal soha többet
En is egy kossal elek egyutt, en is csak pozitivat tudok roluk mondani.
Nem minden embernek valo “tipus” nem mindenki tudja kezelni es ok sem mindenkit viselnek el maguk mellett.
Tettrekesz, hatarozott, kitarto, megbizhato, o az a tipus a bak mellett akinek a hatan fat lehet vagni de talan 2 perccel hamarabb borul az agya a bakhoz kepest a vegen:))) , odaado, csaladcentrikus, gunyolodo:)))) humoros
Az egyik oldalon olvastam h a kos keresi meg a penzt az oroszlan meg elkolti. Hat igen. En oroszlan vagyok es nap mint nap megkapom h egy atkozott vagyok de mindig mindent megkapok Tole :)
Az eddigi legjobb kapcsolatom es marad is orokke:)
Baratnak egyebkent nekem nem kellenenek :D ugy masabb a velemnyem a hozzaallasukrol🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!