Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A lentebbi cikket hogy kell...

A lentebbi cikket hogy kell értelmezni? Aki nem hisz benne az is segítsen megérteni pls. 😅 (cikk bővebben)

Figyelt kérdés

[link]

Most akkor a pasi aszcendensét és az én napjegyemet kell számítani?Hogyan tudom meg mennyi távolság van köztük?Beleszámolom az aszcendensét is vagy csak az azt követő az "1" és az én napjegyem meg az utolsó?Pl hogy van ez akkor,ha az ő aszcendense oroszlán,az én napjegyem meg nyilas.Meg hogy van ez,ha az én aszcendensem bika az ő napjegye meg mérleg?Segítsetek kiszámolni akkor hányadik ház lesz légyszi,még,ha nem is hisztek ebben.😅

2020. máj. 6. 16:13
 1/2 A kérdező kommentje:

"Akikre rögtön beindulsz

Szerelem első látásra azok a kapcsolatok, amikor a másik aszcendense a mi 5. házunkba, a szerelem házunkba esik. A példánál maradva Bak aszcendens esetén a Bika vagy Ikrek aszcendensű tud első látásra megbolondítani minket. Ha Vízöntő az aszcendensed, az Ikrek és Rák aszcendens pályázik nagy eséllyel, és ha Halak az aszcendensed, akkor a Rák és Oroszlán aszcendens tud első látásra heves vonzalmat kelteni benned. Ha kíváncsi vagy, kivel lehet szerelem első látásra, tudd meg, milyen jegyben van az 5. házad.

Természetesen önmagában az aszcendensek vizsgálata nem elég ahhoz, hogy a kapcsolat jellegét, célját, tartósságát, intenzitását megállapítsuk, ehhez sokkal komolyabb elemzés szükséges, amit csak képzett asztrológus tud elvégezni. Kíváncsiságunkat azonban kielégíthetjük, ha tudjuk, hogy a 12 életterületet képviselő horoszkóp házak közül párunk aszcendense hova esik a mi horoszkópunkban, mert így a kapcsolat jellegére azonnali rálátást kaphatunk. Megtudhatjuk, fejlődésünkhöz, fejlődéséhez milyen területek tapasztalatai segítenek."

Most akkor csak aszcendenseket kell nézni vagy napjegyet és a másiknak meg az aszcendensét?😅

2020. máj. 6. 16:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Jobban játsz ha meg sem próbálod értelmezni mert semmi alapja nincs ezeknek a zagyvaságoknak. Ameddig nem késő addig ne foglalkozz ilyen kamu dolgokkal
2020. máj. 6. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!