Segítene valaki értelmezni a ciklusom? Mert nekem nem megy, a sok cikk-cakk miatt.
Figyelt kérdés
www.Ciklus.Hu/images/diagramok/0b5b4e80825b9623867a919b3826a024_081110_081121_1227225600_.Png
Köszönöm előre is.
2008. nov. 21. 12:55
2/8 anonim válasza:
szerintem nem volt peteérésed, de lehet nem jól látom.
De a www.timmermann.hu oldalon van nagyon sok hőm.görbe példaként és nézzél szét ott! Fent lesznek címek és ott lesz, hogy példagörbék azt hiszem. mindegy megtalálod szerintem. de ha nem írj vissza ide és megnézem megint.
minden jót.
3/8 anonim válasza:
megint én vagyok, de nincs ott az oldalon, vagy már én nem találom. de határozottan emlékszem, hogy valahol van egy csomó példagörbe. majd ha megtalálom, igérem beillesztem neked ide.
4/8 anonim válasza:
SziasztoK!
Szerintem a babtervezők otthona oldalra gondoltál.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
ez még csak a ciklus első fele, még nem volt peteérésed, és még elfogadható a cikk-cakk, semmi baj nincs vele!
Ha a 2. fele is ilyen a ciklusnak, na, az jelenti azt, hogy nem volt peteérésed. Sajnos tapasztalat... :-(
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2008. nov. 22. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!