Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Horoszkópban jártasak?

Horoszkópban jártasak?

Figyelt kérdés
Olvasgattam érdekes dolgokat a csillagjegyekről. Pl hogy a skorpiokat nehéz legyőzni. Ebből adodóan vetődött fel benne a következő kérdés. Tegyük fel hogy van két skorpió nő. Az egyik fiatal és szép. Határozott tanult ember. A masik már öregedő idősebb középkorú,sokkal csúnyán, mondjuk kövér ugyanakkor ő is határozott és temperamentumos. Pont mint a másik. Ebben az esetben melyik győzhet pl egy vitában.
2020. máj. 2. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyvitában az fog győzni akinek jobb érvei vannak és több esze. nem azon múlik hogy melyik hónapban született
2020. máj. 2. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolónak tökéletesen igaza van. Én amit még nem értek ebben a kérdésben, hogy egy vitában mióta szempont hogy ki fiatal és szép, és ki idősebb és kövérebb? Ha ezt a kérdést úgy teszed fel, hogy 2 skorpió nő között melyik győzhet egy vitában még érteném (bár értelmetlen, lásd első válaszolót), de hogy mi köze itt a kövérségnek meg a szépségnek ehhez...
2020. máj. 2. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a koverebb skorpió nő fog győzni, mert neki nagyobb a tudása! 😂😂😂 (ne haragudj kérdező, de ez a kérdés a no comment kategória!)
2020. máj. 2. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Atyaúristen! Ezt most nem mondod komolyan😂😂😂
2020. máj. 3. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
60%

Le lehet győzni, csak tudni kell hogyan.

Nekik a tulajdonságuk hogy visszajönnek ha leverik őket gyorsan, de nem mindig

2020. máj. 9. 08:23
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Attol fugg, hogy a Mars es Merkur hogy all a kepletben.
2020. máj. 11. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!