Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Tényleg az aszcendens felel a...

Tényleg az aszcendens felel a szépségért? Vagy ez egy baromság?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 23. 03:45
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Baromság, ahogy az asztrológia is.
2020. ápr. 23. 06:26
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Az asztrológia nem baromság, ha valaki ért hozzá. De a szépségért a gének felelnek, ha már felelőst keresel. A természetes, tiszta szépséget csakis örökölni lehet, ahogy a tehetséget is.
2020. ápr. 23. 07:37
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
A szepsegert a genek a kisugarzasert, jellegzetessegekert az aszcendens ;)
2020. ápr. 23. 09:10
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
Az utóbbi.
2020. ápr. 23. 09:30
 5/10 anonim ***** válasza:
34%

Nagyon nagy baromság. Az egész asztrológia az. Nem tűnt még fel egyikőtöknek sem hogy a legtöbb esetben olyan dolgokat állít a horoszkóp ami 100%-ig hamis?

A szépségért a gének felelnek alapjáraton, az igényesség pedig csiszolhat rajta. De egyébként is az hogy "szép" az egy relatív dolog. Van olyan lányt akit valaki istennőnek tekint más meg undorodik tőle

2020. ápr. 23. 18:15
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Vénuszod hol áll születésedkor: ez az egyik tényező. A másik a génkészlet, amit örököltél.
2020. ápr. 23. 23:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Ikrekben van a Venuszom
2020. ápr. 24. 00:29
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Nekem mérleg az aszcendensem és bakban a vénuszom, akkor én egy szépségkirályság vagyok? :)
2020. ápr. 24. 07:32
 9/10 D-Mano ***** válasza:
Miért fontos tudnod erre a választ?
2020. ápr. 24. 07:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ikrek a venuszom sot a marsom is.

Viszont se nem vagyok magas, vagy vannak hosszu vegtagjaim vagy kicsit szetallobb fuleim ami az ikrek kulsejere sok esetben jellemzo ugyanis:

Aszcendensem bika

A venuszom az elso hazban van ami kos

A marsom pedig a masodikban ami az aszcendensem ul, ez is bika :)

Nalam kulsoben a bika jegy jellegzetessegei dominalnak vagyis:

Sotet dus haj, kerek arc kerekded de megis aranyos test, ha lefogyok sem vagyok kifejezetten vekony es meg szarul is all😃 es kulsoben is altalaban a magasfoku igeny dominal rajtam ruhazatban illetve eveszetekben :)

Sok esetben vonzottam be ezzel a jegyallassal magamhoz skorpiokat bikakat vizontoket nyilasokat oroszlanokat :)

2020. ápr. 24. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!