Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ures nyolcadik haz?

Ures nyolcadik haz?

Figyelt kérdés

Segitenetek jerlek ertelmezni?

A pluto a nyilas hegyeben all, a VIII. Hazban nyilasban es nem all ebben a hazban bolygo.

Igy a haz urat kell vizsgalni ami ebben az esetben a X.hazban allo jupiter.

A Jupiterem a bak jegyeben all, a X. Hazban ami MC Abban vizonto jegy, es a X. Hazban pedig az uranusz all.

2020. ápr. 21. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
19%
Mi van? Ez full értelmetlennek tűnik. De lehet csak azért van mert nem tudsz írni
2020. ápr. 21. 18:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Akkor megprobalom ujra leirni elgepeles nelkul :)

Probalom a magam horoszkopjat elemezgetni, es az ertelmezesben ott elakadtam hogy a nyolcadik hazamban nem all egy bolygo sem.

A neten ennek utana olvasgattam es ezeket talaltam amit nem tudok hogyan ertelmezni.

VIII.haz ures

Jupiter: Bak

X. Haz Vizonto

X. Haz Uranusz

De mivel azt olvastam ha egy haz uresen all jelen esetben a VIII. Akkor itt azt irtak hogy a X.hazban allo Jupiter lesz a haz ura!

Remelem igy ok mert maskepp nem tudom leirni mint ahogyan a szovegben is szerepelt.

Koszonom a valaszokat aki segit ertelmezni ezt vagy ha kell kiegeszitem meg massal is

2020. ápr. 22. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
Jaa hogy horoszkóp. Akkor viszont ne szerintem ne is erőlködj vele hogy megértsed mert semmi értelmeset nem tudsz meg belőle
2020. ápr. 22. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!