Ti hány évesen láttátok a Nyolcadik utas a halált?
Xenomorph-ot kb 11-12 évesen láttam először. (AVPR).
A nyolcadik utas: a Halál-t viszont 13 évesen. (A 4 Alien filmet egy hétvége alatt néztem meg)
De miért kérdezed? :)
# 3-as vagyok.
Az is lehetséges, hogy már 12 évesen láttam. 6.-ban lett internetem. Akkor 12-13 éves voltam. Az Alien / Predator /AVP filmeket meg viszonylag hamar megnéztem, így lehetséges, hogy még csak 12 voltam, mikor a A nyolcadik utas: a Halál-t láttam.
#3!
Köszi a választ és csak azért kérdem mert a fiam meg szeretné nézni (:
Sejtettem, hogy valami ilyesmihez van köze...
A korhatár besorolás alapjában véve ajánlás. Engem pl a fene megett volna, ha csak akkor nézhettem volna meg XY filmet, ha betöltöttem a 12-16-18-at. Mindenkinek más az ingerküszöbe. :)
(Amúgy meg ha tetszik neki az Alien-tetralógia, vagy a Predator / AVP filmek, és nem szeret olvasni, akkor elég könnyen meg lehet szerettetni a gyerekkel az olvasást. Sok könyv van, ami ezekkel a filmekkel egy világban játszódik :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!