Elbocsájthatnak a kiválasztott gimnáziumból, ha a nyolcadikos bizonyítvány rossz lett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Aki nyolcadikos az tudhatja, hogy a középiskolába a nyolcadik félévi számít. Nos, én egyre több olyan pletykát hallok, ha rontasz elküldenek.
Szerintetek ez igaz?
#felvételi #nyolcadik osztály.
2020. márc. 7. 11:52
1/5 anonim válasza:
Jogilag sem csinálhatnak ilyet, ha már felvettek.
2/5 alletta válasza:
szerintem "fű alatt" a gimi válogat a jobb tanulók közül.
4/5 anonim válasza:
Hát ezzel minket is fenyegettek, mikor nyolcadikos voltam (3 éve), de nem hallottam róla, hogy ilyesmi valóban megtörtént volna.
Azért érdemes nem ellinkeskedni a második félévet, mert ha nem is bocsátanak el, lehet kicsit felhúzzák a szemöldöküket a beiratkozáskon a titkárságon.
5/5 anonim válasza:
Ha nem buksz meg nyolcadik év vegén akkor nem tanácsolnak el. Más kerdés, szeptembertől milyen eredmenyeid lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!