Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a bak férfiak?

Milyenek a bak férfiak?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 15:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Akiket én ismerek, azok télen születtek. Ez közös bennük.
2020. ápr. 18. 17:37
 12/25 anonim válasza:
24%
Minden férfi bak.
2020. ápr. 18. 18:58
 13/25 anonim ***** válasza:
17%
Anyagiasak, munkamaniasak, humorosak de merev emberek
2020. ápr. 18. 20:56
 14/25 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, neked mi a csillagjegyedet? Mi is csak úgy kíváncsiak vagyunk.
2020. ápr. 18. 21:49
 15/25 anonim ***** válasza:
60%
Mi ez a bak mánia? Kb minden héten van egy ugyanilyen kérdés, most belinkeljem mind az összes eddigi 15 ugyanilyet?
2020. ápr. 18. 21:51
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Legnagyobb fas..opók az összes közül! Nekem sógorom bak, azt hiszi mindig csak neki lehet igaza, másokat elnyom ha nem ért valaki vele egyet. Olyan is előfordult hogy leállt velem vitázni egy olyan dologban amihez köze sincs, viszont én logikus érvekkel kioktattam mert jobban tudtam, erre ő még akkor is próbált vitázni amikor beállítottam őt tök hülyének és mindenki rajta röhögött :D

én ikrek vagyok amúgy.

2020. ápr. 19. 02:33
 17/25 anonim válasza:
31%
Akkor én egy kivételes bak vok (szép és okos)...(nameg szerény, hogy valami negatívat is írjak magamról).
2020. ápr. 19. 05:05
 18/25 anonim ***** válasza:
29%

Hűha egy bak férfihoz tényleg külön kezelési útmutató kell.

Alapvetően ha ránezel egy hideg rideg embert láthatsz, nyers stílussal megáldva. Sajnos az érzelmi intelligenciájuk nagyon nem az erősségük. De ettől még szerethetőek. Nagy bókokat, rózsa csokrot szerelmes szavakat ne várj tőle.

Ellenben bármi van, ha bajban vagy ott van melletted segít. Tettei a kifejezik érzelmeit.

Nagyon céltudatos, kitartó szívós jegy. Halad előre amit ő elképzelt azt véghez viszi. Nagyon szereti a pénzt de inkább takarékos nem szórja el tehát nem nagyzolási hóbortra kell hanem házra autóra vállalkozásba fekteti.

Kemény küzdő típus, sokszor nem tud kezelni olyan helyzeteket ahol érzelmekről van szó. Nem érzi a határt és nem is tud mit kezdeni egy nagyobb érzelmi kitoressel.

Mindezek ellenére bár nem mutatja de rendkívül mély érzelmi világgal rendelkezik de ezt csak nagyon hosszú idő után fedi fel ha egyáltalán megmutatja. És azt is csak kicsinyenként. Részletekben.. nagyon fontos neki a család a biztonság. Akihez kötődik azt nem akarja elengedni.

Borzasztó sok türelem és elfogadás kell mert különben nehéz eset. Ezt szerintem sokan tudják is magukról az én párom például tudja hogy nem könnyű vele az érzelmi dolgok miatt. S azt is tudom hogy ő maga is szenved ettől belül.

Bármi bántja azt te nem fogod tudni mert magába temeti illetve ha már jó ideje ismered tudni fogod hogy az a fajta hallgatás vagy egy egy mozdulat mit jelent nála. Ezek finom részletek S egy idő után már tudod hogy éppen emészti magát vagy csak éppen ilyen kedve van.

Hagyni kell hogy elvonulhasson, csak maga legyen. Kell neki az én idő. Ez nem azt jelenti hogy nem szeret csak magának való és így töltődik fel. :)

Nem könnyű velük én is azt mondom, pedig szűz jegyű vagyok föld elem az is.

Mindezekkel együtt én nem cserélném el semmire mert hatalmas szíve van és nagyon jó ember. :)

Ja és ne nyaggasd bármiről legyen szó. Ő majd mondja.

Ez egy régebbi válaszom volt másik kérdéshez de bemasoltam

2020. ápr. 19. 21:55
 19/25 anonim ***** válasza:
39%

Irritálóan ridegek szavakban, számítóak de soha nem mernek semmit sem meglépni ami nagyobb érzelmi ottlétet igényel aztán utólag sír a szájuk, hogy elcseszték, amit csak tetéz, hogy örökkön örökké ragaszkodnak a múltjukhoz (na ezt persze nem osztják ám meg a világgal hanem sunyin a maguk módján hozzák az ember tudomására vagy egy-két elejtett megjegyzésből jössz rá). Titokzatosnak tűnik a többségük de valójában nem azok csak egyszerűen olyan sivár az érzelmi világuk, hogy képtelenek a fapofán kívül mást kezelni ezért inkább ki sem eresztenek semmit.

Persze ha meg akar b.aszni akkor nagyon vehemens ám és nem totojázik sokat de aztán ne számíts nagy összeborulásra mert hozzád sem fog szólni, rosszabb esetben otthagy a fenébe miután végzett.

Hogy egy jó dolgot említsek is róluk azért, nagyon gyengédek, abban tuti biztos lehetsz, hogy bak férfi nem lesz erőszaktevő.

2020. ápr. 20. 00:18
 20/25 anonim ***** válasza:
43%
16os: én rengetegszer látom az ikrek-et összepacsizni a bakokkal, hosszú távon és sok-sok sz.métségben. Miért van az, hogy mégis benne vagytok velük minden ilyesmiben? Egy nyilas nő.
2020. ápr. 20. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!