Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfiak miért feledkeznek...

A férfiak miért feledkeznek meg az öregedésről? Miért csak a nők önbizalmát akarják porba döngölni, mire jó ez?

Figyelt kérdés

Szerintem mindkét nemet ugyanúgy érinti. Nem értem, hogy a nők miért vannak elhordva és pocskondiázva, miközben a férfiak esetében megy a duma, hogy jobban néznek ki, javulnak vagy 40 éves korukig?

Ugyanúgy előnytelen a férfiak többségének is az öregedés, mint a nők többségének. Ugyanúgy kockázatot jelent férfi és női oldalról is a gyerekvállalásban. Akkor miért érdeke a férfiaknak (vagy úgy általában a társadalomnak) a nőket megalázni, ahogy átlépik a harminchat és abnormális félelmet és önbizalomhiányt gerjeszteni bennük?

2020. ápr. 14. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

"elhordva és pocskondiázva"

Ez bántalmazás, bárkivel is történik.

2020. ápr. 14. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:
14%
Ez nagyon altalanositas, konkret pelda a kornyezetedbol esetleg?
2020. ápr. 14. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Agymosás. Nem a férfiaknak az érdeke, hanem a pénzvilágnak, ami mindkettőt motiválja.

Kb: ugyanolyan ez is mint a választási tüntetők.

2020. ápr. 14. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos ezt nők is művelik nőtársaikkal.

Nem egy olyan nőt ismerek, akiknek a férje tipikusan az "egy fokkal szebb az ördögnél", rettentően kövér, igénytelen, de a nő ad magára és közben a többi nőtársát ekézi súlyügyileg. Általában az ilyen nők hangoztatják, hogy a nő elhízása-igénytelenedése tehet arról, ha a férfi megcsalja. Szerintem amíg nők is asszisztálnak ehhez, addig nem lehet semmit várni az olyan férfiaktól, akik szintén ezt hangoztatják.

Engem pl olyan ötvenes nő fikázott, akinek a férje 160 kilós volt.

Akkor voltam 63 kiló 170 centihez.

2020. ápr. 14. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Ja és amit a hármas ír. Elég megnézni az okádék Cosmo-t és társait. Minden második oldalon hirdetés plusz listák arról "mi a ciki a nőként".
2020. ápr. 14. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

A férfiakat meg kisfiúzzák, lúzerezik, mamahotelezik a csajok amíg nincs pénzük és önálló életük.

Egyébként nem tudom sajnálni azokat a nőket akik 30 éves korukig tanulnak, karriert építenek, közbe meg visszautasítanak mindenkit aki próbál közeledni feléjük. Ők egész életükben önbizalomhiányt gerjesztenek a fiatal férfiakban az elvárásaikkal és leereszkedő stílusukkal.

2020. ápr. 14. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem arra kezdek rájönni, hogy így ezekkel a módszerekkel érik el, hogy nehezebben találjon párt két ember a saját korosztályából és ezekkel a módszerekkel gerjesztik a generációs külömbségeket, ami gyakran vezet családi problémákhoz amiről aztán szintén lehet cikkezni, sőt komplett párterápiás ipart építeni rá..
2020. ápr. 14. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert egy férfi 50 éves koráig sármos és nemesedik, mint a jó bor. Hány olyat tudsz, hogy fiatal férfi-idős nő felállás? Nem sokat igaz? Mert ritka. És hány olyat, hogy idős pali és fiatal nő? Rengeteget. És nem mind gazdag férfi, egyszerűen 40 re érik be egy férfi.
2020. ápr. 19. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolso, ez egy jo nagy baromsag. Mindenki tudja, hogy ferfiban is vonzobb egy 25-30 eves, eleteros pasi! Egyebkent meg a jo bor mondast pont nokre mondjak.
2021. febr. 19. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!