Szőrösek, szarvuk van és mekegnek. Kedvenc ételük a lucerna, de ha beszabadulnak a kertbe, lerágják a leveleket és a fa kérgét is, ameddig elérik. Nyalósó és víz mindig legyen biztosítva számukra.
Egyébként ezotéria kategóriába való a hasonló hülyeség
2020. ápr. 18. 15:16
2/25 anonim válasza:
Ugyanolyanok mint a többi aki nem “bak”
Szìvesen.
2020. ápr. 18. 15:17
3/25 anonim válasza:
Csatlakozom az elottem szólókhoz. Ja és, ostob a vagy.
2020. ápr. 18. 15:23
4/25 anonim válasza:
Hányszor kérdezitek még ezt meg? Egy héten legalább hatszor fenn van tökugyanez a kérdés.
Álatlában jók, de vannak kivételek, mint minden jegynél.
2020. ápr. 18. 15:25
5/25 A kérdező kommentje:
autolsó előtti:) en csak feltettem egy kerdest amiert te nem ertesz velem egyet nem kell elitelni es amit te mondasz az is velemeny csak az nem erdekel engem:) nem vagyok ostoba szerintem mert 5os tanulo vagyok es rengetegen mondtak mar ram az ostobanak az ellenkezojet de te is okos vagy ha ezt sikerult egy egyzseru kerdesbol leszurnid es neked is nagyon szep napot❤️
2020. ápr. 18. 15:37
6/25 anonim válasza:
Bakok és férfiak.
2020. ápr. 18. 15:46
7/25 anonim válasza:
Az ész nem abból szűrődik le hogy hányas tanuló vagy. Ahhoz hogy 5ös legyél annyi az elvárás hogy ne legyél retardált és hajlandó legyél magolni. Szerinted x hónapban született emberek összességére rá lehet húzni ugyanazt a jellemző tulajdonságot?
2020. ápr. 18. 16:14
8/25 anonim válasza:
Na, hogy egy normális választ is kapj.
Párom apja bak, és iszonyatos ember. Értelmi és érzelmi intelligenciája nulla, felfogása mint egy 5 éves, munkamániás, igénytelen, alig költ valamire, de ha egyszer valaki őt meghívja valamire, onnantól kezdve ezt ő elvárja a másiktól, a kölcsönösséget nem ismeri, neki mindent, de ő semmit se adna a másiknak vissza kedvességből.
Jobb őket messziről elkerülni.
Mamám is bak volt, és ő is szörnyű egy ember volt.
2020. ápr. 18. 16:19
9/25 anonim válasza:
Nem attól leszel okos, hogy sokat tanulsz, hanem attól, hogy van intelligenciád érteni és értelmezni a világot magad körül :D Hiába vagy 5-ös tanuló, ha annyit nem ér az összes tanulmányod, hogy egy ilyen alap dolgot felfogj, hogy a csillagjegyeknek semmi befolyása nincs az emberekre. Ettől én még nem mondanám hogy ostoba vagy.. de ha úgy gondolkodsz, mint az utolsó válaszoló és esetleg egyetértesz vele, akkor igen, szörnyen ostoba vagy.
2020. ápr. 18. 16:48
10/25 A kérdező kommentje:
Koszonom az utolso elottinek, hogy o tudod a kerdesre valaszolni❤️ es nem hiszek el en se mindent nyilvan csak kivancsi voltam hogy mi a velemenye a horoszkoprol masoknak es tudom hogy az esz nyilvan nem ebben nyilvanul meg hogy mennyit tanulok csak hirtelen jobb nem jutott eszembe de akkor bocsanat:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!