Igaz hogy skorpiókra hogy bosszúállók haragtartoak? Még féltékenyek?
Mindegyik igaz,skorpió fiú vagyok,de ha valakit elkaptam hazudni akkor ott vége,gyűlölni kezdem az illetőt és bosszút forralok.
Haragtartó vagyok,főleg ha én vagyok az ártatlan a történetben.
A féltékenységről ne is beszéljünk,kegyetlen.Probaltam visszatartani de elobb utóbb ugyis felbukkant.
Minden csillagjegyben vannak jó és rossz tulajdonságok is.
Az emberek úgyis csak a saját irhájukat mentik.
Irtó kitartóak és nagy az akaraterejük. Ha mindezt jó dolgokra fordítanàk, akkor nagyszerű emberek lehetnének. De sajnos csak akkor tevékenyek pozitív módon, ha saját maguk vagy néhány nagyon közeli rokonuk érdekében teszik. Ha már másokról van szó, akkor nemhogy nem tesznek semmi jót, hanem minden ok nélkül keresztbe tesznek... Önző lények..
Ott van rögtön utánuk a nyilas... Na ők korántsem olyan kitartóak, sem hatékonyak, és az akaratuk is sokszor csak álom, de hogy önzetlenek, nemcsak a saját érdekeiket nézik, bárkinek segítenek mérlegelés nélkül, ártani sem àrtanak szándékosan.... Mérföldekkel jobb emberek, mint a gonosz skorpiók...!!!
Skorpió, Mérleg, Ikrek
Ennek a 3 jegynek 2 arcuk van, érdemes vigyázni velük, rendes szándékúnak mutatják magukat, de nagyon hajlamosak arra, hogy az ő akaratuk legyen a nyerő.
A Szűz is hasonló eset.
Skorpió és a vízöntő hasonlóan megegyezik a stílusuk és a személyiségük.
A mérleg meg inkább a nyilasra hasonlít jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!