Hogyan vélekedtek a vízöntő nőkről?
Köszi az eddigi véleményeket!
Én egyébként Rák♋ vagyok. Apám vízöntő. Azt nem mondanám, hogy rosszindulatú, de ha nem értesz vele egyet arra harap, és próbál minden érvel meggyőzni, hogy neki legyen igaza. Mert olyan nincs, hogy ő rosszul tud vmit. Na mindegy.
Nekem egy vízöntő lány tetszik. Emiatt tettem fel a kérdést.
Ha már itt tartunk akkor egy vízöntő csaj, és egy rák fiú mennyire passzolnak egymáshoz kapcsolatügyileg?
Ha a nő tiszta vizet önt a pohárba, akkor róla jó véleménnyel vagyok, ha a szennyvizet a háza elé, a járdára önti, véleményem rosszra változik.
Mindkét esetben vízöntő.
En oroszlan vagyok, voltak komoly kapcsolataim vizonto palikkal, de baratnok is voltak vannak vizonto jegyben.
A nok kapcsiban hidegek, szamitoak, fuggetlenek akarnak maradni de azert elfogadnak ezt azt “jajjj ne mar” cimszo alatt. ( szamomra ez nem korrekt es egyenes mert nagyon is szamitottak ra aztan meg jatszak ezt a habi dolgot) viccesek, nem husegesek, ha valami nem felel meg nekik egy perc alatt tovabb lepnek de elotte egy masik emberrel. Sok esetben anyagiasak, es a tobbseg!(tisztelet a kivetelnek) tenyleg felsobbrendunek gondolja magat a tobbi embertol. Oroszlankent ez meg szamomra is felhaborito volt 😂 Egyebkent pozitiv tulajdonsaguk hogy nyitottak, viccesek, nem sertodosek, segitokeszek az emberiseggel szemben egy szintig. Nem szokasuk elmelyedni a dolgokban vagy igazan csinalni barmit is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!