Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan vélekedtek a vízöntő...

Hogyan vélekedtek a vízöntő nőkről?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalaitok? Első benyomásra nektek milyen voltak aztán milyenek lettek? Stb

2020. márc. 21. 00:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
A 10. válaszolóval egyet kell értenem de kiegészíteném annyival hogy allattomosak, sunyik, felszínesek és folyamatosan versenyeznek mindenkivel IS, emiatt pedig rendkívül elnyomó emberek de ezt nem úgy csinálják ám mint pl a skori az arcodba hanem sunyin hogy észre se vedd... Kerülöm őket, a férfiakat is mert azok meg rosszindulatú, elvarázsolt, rigolyás emberek.
2020. márc. 21. 19:58
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi véleményeket!

Én egyébként Rák♋ vagyok. Apám vízöntő. Azt nem mondanám, hogy rosszindulatú, de ha nem értesz vele egyet arra harap, és próbál minden érvel meggyőzni, hogy neki legyen igaza. Mert olyan nincs, hogy ő rosszul tud vmit. Na mindegy.

Nekem egy vízöntő lány tetszik. Emiatt tettem fel a kérdést.

Ha már itt tartunk akkor egy vízöntő csaj, és egy rák fiú mennyire passzolnak egymáshoz kapcsolatügyileg?

2020. márc. 22. 00:48
 13/16 anonim válasza:
69%
Vízöntő volt nekem is a legnagyobb szerelem én ikrek vagyok. Nagyon megtalaltuk a közös hangot, de nagyon szenvedtem is miatta. Hideg érzelem mentes volt, ha elengedtem visszajott ha akartam elment szóval annyira bonyolult volt vele. De kétségtelenül a legjobb tarsasagok
2020. márc. 22. 09:58
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha a nő tiszta vizet önt a pohárba, akkor róla jó véleménnyel vagyok, ha a szennyvizet a háza elé, a járdára önti, véleményem rosszra változik.

Mindkét esetben vízöntő.

2020. márc. 22. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
74%

En oroszlan vagyok, voltak komoly kapcsolataim vizonto palikkal, de baratnok is voltak vannak vizonto jegyben.

A nok kapcsiban hidegek, szamitoak, fuggetlenek akarnak maradni de azert elfogadnak ezt azt “jajjj ne mar” cimszo alatt. ( szamomra ez nem korrekt es egyenes mert nagyon is szamitottak ra aztan meg jatszak ezt a habi dolgot) viccesek, nem husegesek, ha valami nem felel meg nekik egy perc alatt tovabb lepnek de elotte egy masik emberrel. Sok esetben anyagiasak, es a tobbseg!(tisztelet a kivetelnek) tenyleg felsobbrendunek gondolja magat a tobbi embertol. Oroszlankent ez meg szamomra is felhaborito volt 😂 Egyebkent pozitiv tulajdonsaguk hogy nyitottak, viccesek, nem sertodosek, segitokeszek az emberiseggel szemben egy szintig. Nem szokasuk elmelyedni a dolgokban vagy igazan csinalni barmit is :)

2020. márc. 23. 10:09
 16/16 anonim ***** válasza:
40%
Nem hideg, érzelemmentes a Vízöntő, csak fél kimutatni az érzelmeit.
2020. márc. 23. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!