Rák nőként sehogy sem tudom elfelejtetni a skorpió férfival a vízöntő exét. Mit tehetnek?
Van egy srác aki tetszik és én is neki. Rák nőként úgy érzem érzelmi szinten sokkal közelebb vagyunk egymáshoz és sokkal jobban megertjuk egymást. Úgy érzem szavak nélkül is megertjuk egymást és raerzunk a másikra. Mégis folyton az exre gondol és úgy érzem semmivel nemtudom elerni, hogy eléggé érdekeljem, hiába érzem hogy jobban osszeillik velem. A vízöntő ex mintha izgalmasabb lenne neki mint én és hiába láttam én is, hogy teljesen máshogy működnek, egy csomó harc volt köztük, nem igazán tudtak egymásra hangolodni, mégis 4 évig együtt voltak..
Mar kezdem feladni és nem küzdeni tovább a sracert.. Mégis állandóan felbukkan és irogat, de nem lépi meg, hogy kimondja hogy erdekelsz.
Nem mondja... Egyszerűen csak érzem, hogy van valami még köztük.. Többször láttam, hogy sziveli a lány képeit facen. Igen, elég gáz dolog kutakodni, de valahogy raereztem, hogy hiába mondja azt, hogy vége köztük, mintha mégis lenne valami és ezt éreztem. Szerintem azzal akivel nem vagy együtt már nem "imádod" a képeit facen. Én legalábbis nem csinálok ilyet. Szóval úgy érzem a srác 2 vasat tart a tűzben egyszerre. Én teljesen kezdtem beleelni magam ebbe, hogy érdeklődik felőlem, de ha nem nézek rá a lány képeire, akkor meg most is abban a tudatban lennék, hogy komolyan erdeklem. De most úgy érzem ő sem tudja mit akar, és mindkettőnket "tartogat", mondjuk ha nem rendeződik köztük a dolog akkor ott leszek én neki, vagy a franc tudja.. Az is lehet, hogy én is komolyan erdeklem és megfogtam valamivel, de nem tud elszakadni az extől sem, ezért még nemtudja kit válasszon a továbbiakban.. Franc tudja, nem látok bele a fejébe, de szerintem óriási katyvasz van nála, ha csak tényleg nem szórakozik velem..
Bár eléggé ismer már engem a fiú, nagyon is tisztában van vele, hogy én ilyen alkalmi dolgokra és kalandokra nem vagyok vevő. Szóval ezért is gondoltam, ha ennek ellenére is erdeklem, akkor lehet tényleg komolyan gondolja, de ki tudja már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!