Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan vélekedtek a vízöntő...

Hogyan vélekedtek a vízöntő nőkről?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalaitok? Első benyomásra nektek milyen voltak aztán milyenek lettek? Stb

2020. márc. 21. 00:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%

Jó a társaságukban lenni!

De nagyon nem hűségesek! Szeretnek több vasat tartani a tűzben.

2020. márc. 21. 05:58
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Hát én (hal) vagyok - nekem a vízöntő (nő) volt életem legnagyobb szerelme 💖

Nagyon okos, változatos, kíváncsi, kreatív, sokoldalú, alapesetben vidám természetű.

Viszont a kapcsoltban érzelmileg elég hideg ~ sokszor túlságosan ragaszkodó - máskor viszont teljesen érzelemmentes.

Nekem mint "hal"-nak sokkal mélyebb érzelmi töltésre lett volna szügségem hosszú távon.

A szexben se egy nagy mániás, és nem igazán igényli ~ viszont nekem pont ez is tetszett.

Igazából a kapcsolatunk nem tartott sokáig, és nem mélyült el - de nekem más mentális problémám vannak, ami miatt ha túlságosan szeretni kezdenek - attól megijedek. (De pont ezért volt olyan jó Vele)

Nekem Ő volt akitől a legtöbbet kaptam (fél év alatt) ebben a párkapcsolatos témában, és valami nagyon jó volt. Amikor vége lett több mint 1 éven át szenvedtem, de érdemes volt - mert a világ olyan oldalát tapasztalhattam meg Vele - amit egyébként soha nem tudtam volna.. Azért a rövid idő végett amíg együtt voltunk úgy érzem érdemes volt megszületnem.

Ami fontos hogy nem szabad félre vezetni, mindig a tutit kell neki mondani, mert ha bárhol nagy hibát követ el az ember - az maradandóan károsítja az egész kapcsolatot.

Tehát ha pl megcsalod, vagy ott hagyod a bajban - soha nem fog megbocsátani. Erre figyelni kell.

2020. márc. 21. 07:59
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó! Jézus, nem hiszek ezekben, de én is vízöntő vagyok, hát gondoltam elolvasom, amiket írtok. Te leírtál engem teljes mértékben!
2020. márc. 21. 08:19
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Egy oroszlán és egy halak nőm is pont ilyen volt....
2020. márc. 21. 08:22
 5/16 anonim ***** válasza:
27%
# 4 😃
2020. márc. 21. 08:29
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy azt felejtettem ki ~ hogy kimozdítják a vízöntők az embert. (Az a legjobb bennük.)

Szeretnek menni minden felé, látni a világot stb - és ezáltal van egyféle nagy szabadság érzés..

2020. márc. 21. 08:32
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy ezek csak ilyen nagyon általános jellemzők.

Nagyon sok mindentől függ, hogy hogyan alakulnak ezek a dolgok.

A legjobb amiről most tudok az a randivonalos horoszkóp. (Viccen kívül)

Ha valaki csillagjegyeket akar hasonlítgatni ~ szerintem ez az egyik legjobb..

Persze nem akarom reklámozni (remélem azért nem törlik) de mikor belenéztem engem is meglepett.

[link]

2020. márc. 21. 08:47
 8/16 anonim ***** válasza:
32%

3# nagyon jól összefoglalta, de Vízöntő nőként lenne egy-két hozzáfűzni valóm.

Sok helyen olvasom, hogy érzelmileg hidegek vagyunk. Érdekes, de rám pont az ellenkezője igaz, nagyon romantikus alkat vagyok és nagyon tudok szeretni, bújni, kedveskedni annak, akit szeretek. Néha túlzottan kötődöm, ez is igaz. Ha nem szeretem igazán a másikat, akkor valóban hajlamos vagyok hideg lenni, de olyannal nem is vagyok sokáig.

A másik, hogy nem hűséges és két vasat tart a tűzben...., ez nagyon nem igaz rám. Nekem a korrektség nagyon fontos, és sosem tennék ilyet. Még akkor is hűséges vagyok, mikor már nem kellene. Pl szakítás után, mikor még érzelmileg nem engedtem el a másikat teljesen. Pedig a szex nagyon fontos nekem, imádom.

Ha hazudoznak, félre vezetnek, megcsalnak, az tényleg a legnagyobb hiba, amit a másik elkövethet velem. Tulajdonképpen az ilyenek miatt teljesen ki tudok ábrándulni a másikból.

Azt hiszem, az alap jellemen az aszcendens változtat pár dolgon, ha jól tudom. Emiatt lehetnek ezek a különbségek, és az is biztosan beleszól, hogy szocializálódunk.

2020. márc. 21. 15:19
 9/16 anonim ***** válasza:
40%
Ki nem állhatom őket. Számítóak, beképzeltek, kihasználnak akit csak lehet, az a fajta aki úgy jut feljebb, hogy letapos másokat, arrogánsak már első benyomásra is és magukat rendkívül különlegesnek, másoknál feljebbvalónak tartják (de hogy mire fel az jó kérdés). A vízöntő nő ismerőseim legnagyobb százaléka rendkívül előnyös házasságot kötött és nagy szart sem csinálnak de legalábbis semmi valamire valót, ilyen alibi szakmáik vannak de valójában csak élősködnek a férjükön, a családjukon és a társadalmon. Sajnálom, biztosan van jófej vízöntő nő is de én még vele nem találkoztam.
2020. márc. 21. 19:26
 10/16 anonim ***** válasza:
65%

Sajnos ugyan ez a tapasztalom.

2020. márc. 21. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!