Milyenek a Rák nők az ágyban?
Hülyeség a horoszkópokból, csillagjegyekből bármire is következtetni...
Egyrészt minden azonos csillagjegy alatt született ember más. Másrészt eltérő csillagjegyekkel is van sok hasonló személyiségű ember.
A másik a horoszkóp. Akármikor végigolvastam egy horoszkópot minden csillagjegyre írt dologban volt olyan amit a saját életemben megtaláltam. Akár az, hogy rossz passzban vagyok (mert suliban rossz vizsgám volt), akár jót, hogy valami jó fog történni veled a baráti társaságban (ezért is barátok, hogy jó legyen velük, akár sörözés , akár koncert... )
Szóval a horoszkóp és csillagjegyes következtetések sarlatánságok, általános dolgok kiforgatása , felnagyítása. Egyfajta vallás. Aki hisz benne az úgy érzi működik, illetve ezen "tanok"-at megfogadva önbeteljesítő jóslatként működik némely eleme.
Aki meg nem hisz benne az hasonlót lat benne, mint én.
Szóval ne a csillagjegyet nézd párválasztásnál, hanem a személyiséget, amit nem az álmoskönyv mond meg, hanem Te tapasztalsz meg beszélgetés, hosszabb ismerettség útján! Szexben is minden csillagjegyben van jó és rossz szerető. Illetve ami valakinek jó, masnak lehet rossz. Pl aki a vadabb dugast szereti, annak egy érzéki szerelmeskedés nem lesz jó. És fordítva. Plusz ugye az extra fétisek, perverziók...
A horoszkópnak a szexhez pont annyi köze van mint a kéz-láb-fül meg egyéb méretnek a péniszmérethez - semmi.
Nem a horoszkópodtól függ milyen lesz valaki az ágyban, hanem hogy mennyire találod meg vele a közös hullámhosszt.
A Nap-jegy itt sokat nem számít. Sokkal inkább nézni kellene a Mars és a Vénusz helyzetét.
(Valamint még az 5-ös és a 8-as horoszkópház helyzetét is.)
De ez, úgy sejtem, túl bonyi. 😅
D-Mano
a Vénuszt tudom hogy kell nézni
a Marsnál mit nézzek? hogy kapcsolódik a szexualitáshoz?
Mars: szexualitás kezdeményezésének motiválója; a hódítás és a kényeztetés módja.
Ez így főleg a férfiaknál nyilvánul meg. Nőknél is, de náluk nem ennyire egyértelműen. Náluk átmegy abba, hogy milyen típúsú férfiakhoz vonzódnak pusztán szexuálisan.
Kell nézni a jegyhelyzetet:
pl. pasi Ikrek Marssal. Szexuális motivációja az újdonság keresése vagy intellektuális élmény, partner szerzése. Hódítás módja: nagydumás, vicces.
pl. pasi Oroszlán Marssal. Szexuális motivációja a hódítás- a megszerzett nő értéke tükrözi, fényezi a saját dicsőségét vagy kockázatvállalás, a "játék" izgalma. Hódítás módja: elkápráztatás- színpadiassággal vagy önnön nagyszerűségének demonstrálásával.
Más bolygókkal való viszonyát:
Merkúrral pl. az intellektus, leleményesség, kommunikáció hat a Marsi tulajdonságokra. Jó esetben támogatólag, rossz esetben hátráltatólag.
Szaturnusszal korlátok, nehézségek vagy kitartás és szívósság járhat együtt.
Házhelyzetét:
1-es ház: ösztönös hódító vagy alaptermészete a fokozott szexuális vágy stb. Vagy az egész életét alapvetően küzdelemként éli meg (mert ugye a Mars nem csak szexuális jelentéssel bír, hanem pl. küzdelem, önvédelem, motiváció stb.)
3-as ház: szex szomszédokkal, gyakori flörtölés közlekedési eszközön, csak beszél a szexről, de nem csinálja stb.
12-es ház: csak a fantáziáiban éli meg a szexet, titkolt szexuális viszonyok vagy perverziók, mentális problémák a szexszel kapcsolatban stb.
Nagyjából ilyesmiként kell értelmezni a Marsot.
Pontosabbat, többet nem tudok mondani.
A témában ajánlják: Stephen Arroyo- Kapcsolatok asztrológiája c. könyvét. Egyszer majd én is tervezem elolvasni.
Utolso koszi a konyv ajanlast mindenkepp elolvasom! 😊
En rak napjegyukent fogok tudni az itteni valaszok utan hiteles valaszt adni Neked...
Venusz ikrek mars ikrek jegyben all es mindketto az aszcendensemen all az elso hazban..:)
Ez ezt jelenti papir szerint:
Kulcsszava az egyensúly, a harmónia, a külső-belső szépség, mely rendkívüli közkedveltséget biztosít számára. Kifinomultsága, diplomáciai érzéke és abszolút nőies, erotikus kisugárzása mind hozzájárul kapcsolataiban az egyensúly kialakításához és megtartásához. Biztonságra törekszik, mind érzelmileg, mind az anyagiak terén, mely jelentős szerepet játszik életében.
Marsnal:
Abszolút férfias, hódító kisugárzás jellemzi, védekezés helyett is támadó, aktív, lobbanékony, dinamikusan és erőteljesen küzd a saját érdekeiért, amíg el nem éri, amit akar. Vakmerő, nem hátrál, másokra nem képes tekintettel lenni, gyakran kifejezetten keresi a konfliktusokat. Életereje rendkívüli, ám ha nem vigyáz, gyorsan kimerülnek tartalékai. Agresszivitásának szintje változó, alkalmazkodóképessége viszont kifejezetten gyenge.
Magamat leirva pedig sajat tapasztalataimbol, altalaban mindig en kezdemenyeztem, mert ha arra varok hogy az illeto akivel kineztuk egymast hozzamszoljon meg is oszultem volna :) Nekem szex teren mindig olyan ember tudta sokaig fenntartani az erdeklodesemet vagy egyaltalan felkelteni azt aki hasonlo kaliber mint en termeszetileg es igenis felem kerekedik es nem ott hagy vagy besertodik az elso szora...
(Holdam merkurom oroszlan, V. Hazban az oroszlan jegye all)
Aki erre keptelen volt meg tulsagosan is kelekotya tipus barmennyire is szerettem az idegeimre ment es hamar kihunyt bennem a dolog fele..
Szeretem az iranyitast, de en is tudok, igenylem a valtozatossagot es a bevallalosagot ne mindig nekem kelljen minden hulyesegre ravennem az embert :) tobbnyire vizontok voltak az eletemben kos venusszal vagy marssal vagy bikak ikrek venusszal vagy marssal vagy kosok bika venusszal es marssal
Remelem segithettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!