Bika jegy milyen az agyban?
Nem csak napjegyrengondolok ha valakinek volt tapasztalata Mars vagy venuszban levo bika jegyuvel, esetleg VII. Hazban jelen levo bikaval.... de ez mar nagyon csak az extra:)
Semmirevaloak kimeljenek mas kategoriaban fejtsek ki a velemenyuket, es nem nem ezen fog dolni semmi sem puszta kivancsisag ugyanis jelenleg egy bika napjegyuvel vagyok kapcsolatban....;)
Es kivancsi vagyok hogy reszleteibe egyezik e a roluk alkotott kep..:-)
Barátom Bika, én Szűz vagyok.
Elmondása szerint először félénk volt, de én nem vettem észre. Szenvedélyes, érzelmes és nyitott.
"jelenleg egy bika napjegyuvel vagyok kapcsolatban....;)"
Vele fekszel és vele kelsz, mégis tőlünk kérded, milyen az ágyban?
Latom halmozottan elnek fogyatekkal egyes ide irkalo emberek, az utolso kedves valaszadorol nem is beszelve aki maganol indul ki ugyanis egy olyan kategoriaba jott osztani azt a keves eszet is amit kapott ami nem erdekli es irkalja meg eroszakolja ra masra az o velemenyet. En nem mondom meg neked hogy fujd ki az orrod te se mondd meg nekem mi erdekeljen, hulyegyerek. Ja es ha mar Ezo kategoria elmaradhatatlan az hogy Legyen Neked a tovabbiakban szerencses! :)
#3as en rak napjegyu vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!