A csillagjegyeknek mennyi a valóság alapjuk?
A csillagjegyek jellemzőinél felsorolnak jó sok általános tulajdonságot. És abból valamelyik igaz lesz rád. Akkor a többit ami nem, figyelmen kívül is hagyod,és csak arra koncentrálsz, hogy "jaj de jó ez tényleg igaz rám" és már el is hitted. Ennyi,pszichológiai trükk.
Van egy barátnőm,aki váltig állítja, hogy:"ezt a csillagokból olvassák ki,és nekem mindig bejön". Csak azt felejti el, hogy ugyanaz a csillagjegyünk.
Egyébként nyilas vagyok, és érzékeny lelkű, álmodozó. A szerelemben azt írja: nem vagyok kitartó, állandó szabadságra van szükségem, és gyakran változnak az érzéseim. Ehhez képest a valóságban:egy valakiért vagyok oda nagyon nagyon hosszú ideig, és pont hogy arra vágyok, hogy ragaszkodó legyen a másik, és nagyon sok időt töltsön velem, nem a szabadságra.
Van valamennyi, Sokat vet a latba a családi háttér... ugyan így az asc. a bolygók és a házak...
Nem csk annyi h a pl kosok, milyenek a skorik olyanok. az egy rakás szr. túl általánossá teszi a jegyeket...pedig jóval bonyolultabb a téma, annál amit s ahogy a napilap leadja
Nem sok... viszont jól lehet vele keresni az erre fogékony embereken :)
Egyébként ha lenne is alapja... a genetikának van, de az ember, mint egyén ettől mégis teljesen eltérhet, ld. két testvér személyisége sem lesz teljesen egyforma, pedig ugyanaz a szülőpár.
Az emberiség történelmében kétszer még sosem álltak ugyanúgy a csillagok, mert több idő kell hozzá.
Gondolom nincs x millió éves ismerősöd. Ráadásul rögtön kettő is, akik egy időben élnek.
Rám szinte semmi nem érvényes (pedig kaptam személyre szabott horószkópot is). Lehet, hogy talán pont ezért vagyok, boldog és harmónikus párkapcsolatba egy olyan csillagjegyűvel, akivel össze sem kéne passzolnom.
Anyám nagyon hitt benne... de én valahogy kilógok a skatujából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!