Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akiket nem érdekel a valóság,...

Akiket nem érdekel a valóság, mivel töltik az idejüket?

Figyelt kérdés
A fejemben élek. A hétköznapi dolgokból egyre inkább kiábrándulok. Csak az álomvilágom tud lekötni. Van még, aki hasonlóan van vele?

2019. dec. 9. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokat olvasok, filmeket nézek. Mindegyikről elmélkedem, beleképzelem magam. De egyébként is sok történet kavarog a fejemben.
2019. dec. 9. 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Info gyüjtessel.

A valosag nekem tul unalmas adreanilszegény vagy negativ rossz.

Viszont a filmek vagy fantàziàm is kevés ahhoz hogy valami elégedettseget érezzek vagy kereknek valamit.

Igy folyamat a neten boklaszom, szivok magamba minden szamomra erdekes infot, ujdonsagot, tanulni valot, hogy alakithassak az eletemen, es az is kevés valahogy.

Ebben az oldalban speciel az is idegesit hogy nincs visszacsatolas soha. Ezért ez is ingerszegény.

Pl ir vki kerdest, szakitsak e, mit vegyek karacsonyra neki, mit tanuljak tovabb, etc etc

Es soha nem irja meg akkor vegül szakitott e, mit vett karacsonyra, mi mellett döntött a tovabbtanulasban. Stb.

Ugyanez a hirekben. Pl gàzolt a vonat. De hogy ki miert lett öngyilkos azt mar nem.

Folyamat infohianyom van.

Ujabban tanulashoz keresek tanfolyamot es online pl csak tovabbkepzest talaltam eddig. De bejarni meg nem lenne idöm. De amennyi idöt neten eltöltök feleslegesen annyi idö alatt màr kijartam volna egy 4 eves sulit is ejszakankent. Ezt a kapacitasom akarom mozgositani

2019. dec. 9. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

En 6 evig nagyon sulyos beteg voltam, nem tudtam dolgozni, otthon voltam egesz nap, aztan az unalom elol menekulve felepitettem magamnak 2-3 alomvilagot es neten logva osszegyujtottem rola minden infot. Pl elkepzeltem h van usaban egy luxusbárom meg ettermem, ahhoz krealtam meg szinte mindent, komplett uzleti terv, mit honnan mennyiert szereznek be, hogy nezne ki az egesz, mi lenne az etlapon stb stb.

Amugy legtobben a szamitogepes jatekokkal menekulnek a valosag elol...

2019. dec. 9. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A fejemben nagyon sok mindent elképzelek, napi szinten konkrét párbeszédeket, hogy kinek mit mondanék egy-egy szituációban, hogy megismerkedem vagy találkozom valakivel és akkor mi történne, konkrét élethelyzeteket gyártok folyamatosan. Kb. nincs olyan dolog, amit ne gondolnék túl, ami miatt ne idegeskednék. Mostanában úgy érzem az egészségem is kezd rámenni.
2019. dec. 9. 18:55
 5/5 Son4of7God ***** válasza:
100%

Legtöbbször mangát olvasok, vagy fantasy könyveket pl. Trónok harca, Tövisek Hercege...

Sok animét is nézek, zene az nálam egész nap megy, mostanában ezt az oldalt böngészem és olvasgatok ehhez hasonló témákban. Esténként edzek mint állat, csinálom a saját kajáimat.

Ezek mellett amugy elég szar a valóságom, bár nem is tudom hogy mi az én való életem. Már nem vonok párhuzamot az élet és az álom között mert az élet egy rakás sza* és nem is hasonlítható az álmaimhoz. Ha tehetném hibernálnám magam egy vagy két évszázadra és álmodnék. Bárcsak.

Az álmaimat meg néha leírom ha emlékszek annyira hogy van egy két oldal belőle. De van hogy olyat álmodok amit 100%ban megtartok magamnak, azokat csak egész nap és még másnap is forgatom a fejemben és izlelgetem.

jelenleg 63 álmom van amit leírtam, de több száz lenne ha csak 1 évvel előbb kezdtem volna irni ezeket és ha mindet leírtam volna.

Nézz filmeket, de inkább animét. Hidd el az anime és manga világa végtelen és fantasztikus, nyugodtan kérdezz privátban :D

19/f

2019. dec. 15. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!