A csillagjegyeknek mennyi a valóság alapjuk?
Figyelt kérdés
Tegyük fel van két ugyanolyan csillagjeggyel született gyerek stb. De a szülõi neveltetés és a kép is teljesen más mindkét fiatal esetében, ergó már két más személyiségrõl beszélünk.2020. jan. 24. 11:56
2/17 anonim válasza:
Nincs valosagalapjuk, ahogy az aszcendensnek, dominans bolygonak, holdhaznak, vagy miket szoktak meg sorolni... ezeknek sem.
4/17 anonim válasza:
Egy adott csillagjegy tulajdonságai lehetnek rád igazak, meg az aszcendens, holdjegy stb tulajdonságok is. Én halak vagyok, rám sok minden igaz. De az ilyen napi, heti, havi, éves, szerelmi horoszkóp hülyeség.
5/17 anonim válasza:
Ja, lehetnek igazak a tulajdonságok, mert pont úgy vannak ezek megírva, hogy mindenki tudjon találni bennük valamit, ami rá jellemző.
8/17 anonim válasza:
Ja, kb fogtak 24 jo tulajdonsagot ami ugy altalaban jellemzo mindenkire es szetosztottak oket a 12 jegy kozott, meg 12 semmitmondo rossz tulajdonsagot, mint pl “makacs”, “hajlamos ketelkedni magaban” meg ilyenek.
“A legfontosabb számára az emberi kapcsolat. Kedves, barátságos kisugárzása van, kiváló kapcsolatépítő, nyílt tekintettel közelít másokhoz, nagyon jó empátiás képességgel rendelkezik. Kellemes ember, rendkívül engedékeny, előzékeny, ideális partner, munkatárs. Általában jó humorú, jókedvű.“
Ez pl majdnem mindenkire igaz lehet, aki alapvetoen nem egy elviselhetetlen kis szemet, vagy beteges embergyulolo.
9/17 anonim válasza:
Semennyi. Nekem a volt férjem és a jelenlegi párom ugyanannak a hónapban ugyanazon napján született, mégis ég és föld a különbség közöttük mindenben.
10/17 anonim válasza:
Van benne bizonyos mértékű valóság, de nem kell készpénznek venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!