Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió nők, ti is ezt érzitek?

Skorpió nők, ti is ezt érzitek?

Figyelt kérdés
A mi horoszkópunkról írják, hogy mennyire magnetikus személyisége van, hogy vonzónak, szexinek találják az emberek. Nem vagyok egy csúnya lány, de a kifejezett gyönyörűség sem, mégis nagyon azt érzem, hogy vonzom a férfiakat, méghozzá majdnem kivétel nélkül mindenkit. Ti hasonlót tapasztaltok? Mellesleg az aszcendensem is skorpió, hold a mérlegben.

2019. dec. 26. 13:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mielőtt még huszonöten leírjátok, hogy nem kell mindent elhinni: annyi történt, hogy a jegyemmel kapcsolatban olvastam valamit, ami rám igaznak bizonyult, és kíváncsi voltam, hogy más is tapasztalt-e hasonlót.

A kioktatásról mentes válaszokat köszönöm.

2019. dec. 27. 09:27
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, senki nem oktatott ki, de az tény, hogy amit ezek a horoszkópos marhaságok írnak, az 1 millió emberből mondjuk 800 ezerre ráhúzható. Ezek általános jellemvonásokat fogalmaznak meg, de az biztos, hogy egyetlenegy pasinak se fogsz azert kelleni VAGY éppen nem kelleni, mert skorpió jegyben születtél. Simán lehet (ahogy az előző is írta), hogy egyebekben meg -azt az 1-2 kiemelt jellemvonást leszámítva- semmi közöd a skorpiókhoz (lásd pl: öntörvényűség, kisajátítási hajlam, veszett féltékenység).
2019. dec. 27. 16:55
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Csak addig vonzza a férfiakat a skorpió nő, amíg meg nem ismerik közelebbről. Nem sok olyan szarkavaró fúria létezik a zodiákusban, mint ő.
2019. dec. 27. 18:14
 14/15 A kérdező kommentje:

"Kérdező, senki nem oktatott ki"

Ez is kioktatás.

"Amit ezek a horoszkópos marhaságok írnak, az 1 millió emberből mondjuk 800 ezerre ráhúzható"

Állítottam valahol, hogy ez nem így van?

"Ezek általános jellemvonásokat fogalmaznak meg, de az biztos, hogy egyetlenegy pasinak se fogsz azert kelleni VAGY éppen nem kelleni, mert skorpió jegyben születtél."

No shit, Sherlock.

Mégegyszer mondom: én ezt vettem észre magamon, lehet semmi köze ahhoz, hogy skorpió vagyok, csak érdekesnek találtam, ezért feltettem egy ártatlan, érdeklődő kérdést. Ez marhára nem egyenlő azzal, hogy a zodiákus világ minden apró aspektusát szentírásnak veszem. Te jó ég.

2019. dec. 27. 21:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, te egy idióta vagy
2022. ápr. 14. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!