A mi horoszkópunkról írják, hogy mennyire magnetikus személyisége van, hogy vonzónak, szexinek találják az emberek. Nem vagyok egy csúnya lány, de a kifejezett gyönyörűség sem, mégis nagyon azt érzem, hogy vonzom a férfiakat, méghozzá majdnem kivétel nélkül mindenkit. Ti hasonlót tapasztaltok? Mellesleg az aszcendensem is skorpió, hold a mérlegben.
Magnetikusak! Ha nem is szépek, de elbűvölőek! Van varázsuk! 🙂
2019. dec. 26. 14:23
3/15 A kérdező kommentje:
#1 nem, de nyitott vagyok és érdeklődő.
2019. dec. 26. 14:42
4/15 anonim válasza:
hali, szerintem azok. Én kos vagyok (nap-hold) skori asc.; F
2019. dec. 26. 15:04
5/15 anonim válasza:
Én is skorpió vagyok, nem szépségkirálynő, de sokan mondták, hogy különleges kisugárzásom van. Viszont ez inkább szexuális vonzalom. Én meg utálom, ha azt látják bennem. Főleg úgy, hogy visszafogott vagyok.
2019. dec. 26. 15:28
6/15 anonim válasza:
Én inkább azt látom, hogy megosztó személyiség vagyok. Minden tekintetben, akár belsőt, akár külsőt illetően. Igen, tapasztaltam azt is, hogy van vonzerőm, de ami ezen alapul, sajnos csak bizonyos ideig tart. Tehát hiába van meg az óriási vonzalom, ha kiderül idővel, hogy egyébként nem vagyunk egymáshoz valók.
2019. dec. 26. 16:11
7/15 anonim válasza:
A legjobb megfogalmazás, hogy magnetikusak.
2019. dec. 26. 18:10
8/15 anonim válasza:
Én is skorpió nő vagyok, a környezetem szerint nagyon különleges kisugárzásom van, szeretnek a pasik, de nem tartom magam kifejezett szépségnek. Inkább csak másnak valamiért.
Egyébként ismerek egy szintén skorpió lányt is, aki mindennek a fullos ellentettje, semmi extra a csaj, és mégcsak fel se pillantanak rá... annyira azért nem kell elhinni mindent :)
2019. dec. 26. 18:41
9/15 anonim válasza:
Hát én csomó skorpiót ismerek, aki minden, csak nem szép vagy vonzó. Nem kell mindent szentírásnak venni, amit a horoszkóp mond, mert ezek a tulajdonságok az adott embertől függnek.
2019. dec. 26. 18:54
10/15 anonim válasza:
En sem vettem eszre melyebb ismeretseg nelkul barmifajta magnetikus vonzalmat. Nagy horoszkop parti vagyok de nem kell mindent elhinni mert oktoberben vagy novemberben szulettel. Ettol melyebb a horoszkop es lehet ezen kivul semmi kozod nincs a skorpio jegyhez.
En oroszlankent is vonzom kivetel nelkul a hapsikat, a kos baratnom is, a bika baratnom is a szuz baratnom is teljesen lenyegtelen ha no vagy egy ferfi es hozzad fog szolni 😂 de felesegul venni 10/1 sem akar azert mert rad koszont a boltba :)
En hosszabb tavon es kozeli ismerettseggel tudom azt mondani higy a kisajatitasi jellemuk az kivetel nelkul jellemzo az osszes skorpiora vagy skorpio aszcendensu nore es ferfira pontosnak bizonyult. Sokszor nem a legcsinosabbak sokszor husisabbak a ferfiak es a nok is de formasak hozza. Agressziv viselkedes is jellemzo volt.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!