Rák csillagjegyű nőnek melyik csillagjegy az ideális társ?
Nem tudom,en egy masik Rakkal elek 32 eve,a tobbi jeggyel nincs tapasztalatom!
Hasonloak vagyunk,de hullamvasut az eetunk!
Azert irtam,hogy
egy masik Rakkal elek...mert en is az vagyok..;)
Hat,nem tudom...nehez eset,es en is ...;)
Örömmel olvasom, hogy az azonos csillagjegyű párok, legalábbis rák-rák, nem csak náluk van hullámvasút :) Én is rék vagyok, párom szintén és mi is az őrületb kergetjük egymást a sértődékenységünkkel. Az én aszcendensem Oroszlán, az övét nem tudom. Rám sem tipikusan jellemző minden "rák tulajdonság", nálam inkább az oroszlán dominál, de azért bizonyos tulajdonságok rám is jellemzőek.
25L
Rák nő vagyok, rák aszcendenssel. Volt már tapasztalatom rák, skorpió és szűz pasival. A rák pasinál már az ismerkedés fázisban vége lett a dolognak (vagyis nem lett belőle nagyon semmi), néhány hétig találkozgattunk, de nem bírtuk elviselni egymást. Sok sértődés, hangulatingadozás, érzékenyég volt mindkettőnk részéről.
A skorpió pasi teljesen levett a lábamról, de a kapcsolat során teljesen elnyomott. Abban a néhány hónapban végig úgy érztem hogy én nem vagyok elég jó (se neki, se senkinek), az önbizalmam a bányászbéka s*gge alá esett miatta.
Most szűz pasival vagyok fél éve, eddig minden rendben. Nagyon figyelmes, kedves, figyel rám, biztonságban érzem magam mellette, tudja kezelni a hangulatváltozásaimat, jókat lehet vele beszélgetni (mélyebb dolgokról is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!