Rák csillagjegyű nőnek melyik csillagjegy az ideális társ?
Kos, Bika, Rák, Ikrek, Oroszlân és Szűz illik hozzád az asztrológia szerint.
Nekem még csak rákkal volt komoly tapasztalatom. Az elején minden jól indult, aztán a párom idegileg alacsony tűrőképessége miatt veszekedések alakultak ki. (Pl. ha már nem indultunk el időben valahová kirándulni, azonnal felkapta a vizet és felemelte többször is a hangját velem szemben.) Konfliktushelyzeteket kreált a semmiségből. Jelenleg Ikrek horoszkópú partnerrel ismerkedek. Nagyon figyelmes, kedves, első randira csokit is hozott. Szerintem a rák-rák páros nem túl szerencsés párosítás (tapasztalatból), a hangulatingadozások sincsenek egymásra jó hatással. Az nálam is megvolt időközönként.
Halak
Uhh, a skirpióval nem jo. A határozott, domináns skorpió teljesen elnyomná az egyszerű rákot,önbizalomhiánya lenne mellette és nem tudna megfelelni a skorpiónak. De fontos mi az aszcendensetek.
Én Rák nő vagyok Skorpió aszcendenssel. Párom Oroszlán Mérleg aszcendenssel.
Hát, eléggé szenvedélyes, erős és makacs emnberek vagyunk, sokat vitázunk, de ennek ellenére imádjuk egymást.
Az asztrológia szerint jól kijönnék a Bakkal, a Bikával, a Halakkal és a Skoprióval.
Volt mindegyikkel tapasztalatom.
A Bak folyton átvert és az érzéseimmel játszott. Elhitette, hogy szeret, közben pedig csupán pótlék voltam számára.
A Bika túl önfejű volt és olyan dolgai voltak, amik számomra nem voltak megemészthetőek.
A Skorpió egy nőcsábász, adonisz típusú férfi. Hát, úgy is viselkedett. Nem egyszer csalt meg.
A Halak pedig kétszínű, alattomos volt. Nem igazán pendűltünk egy húron a vizes jegyek ellenére sem.
Nyilván nem azt jelenti, hogy nem találnék ezek közül olyat, akivel örökké együtt lehetnénk, csupán a tapasztalatomat írok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!