Ez előny vagy hátrány ha a páromnak és nekem is egy a nap /aszcendens jegyünk?
Párom: mérleg nap, oroszlán aszcendens, kos hold
Én: mérleg nap, oroszlán aszcendens, nyilas hold
Az asztrológiai párkapcsolatelemzésben (párkapcsolati szinasztria) nem az a lényeg, hogy "előny vagy hátrány", hanem az, hogy milyen módon tudtok együttműködni, milyen sorstanításokat, hogyan mutat meg az egyik a másik számára, milyen konfliktusok várhatóak, miért, és azokat hogyan lehet megoldani.
Erre pedig csak egy tehetséges! és nem mellesleg szakképzett asztrológus tud neked választ adni- én nem vagyok az. (és itt Gyakorin viszonylag ritkán bukkannak fel ilyenek)
Amit írtál, abból csak annyi derül ki, hogy karakter és személyiség szintjén hasonlóak lehettek- egyéb kardinális módosító tényező híján . Ez sokszor segíti az egymásra hangolódást. De másrészről pedig sokszor pontosan saját magatokkal találkoztok szembe a másik által, ami pedig konfliktusforrás lehet, mert az ember a saját hibáit nagyon irritálónak tudja látni másokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!